coverphoto
Neaktivní

ninive211

Lenka  /  39 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. čvc 2012
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 24. 8. 2013
3861
dní po svatbě
Aktivita
58 příspěvků ve fotoblozích
387 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +68
Svatební album
Lenka a Pepa
24. 8. 2013 Brno | 72 fotek
květiny
Kytkárna Na Veselce
Sympatická malá kytička (mohla být klidně větší), i když nebyla 100% podle mých představ (výslovně jsem zdůrazňovala, že nechci skoro žádnou zeleň, ale udělali ji přesně podle obrázku, kde ta zeleň původně byla)
svatební prsteny
Snubní prsteny Ladislav Kouřil
Krásné prstýnky, dobrá cena. Akorát přes sezonu trochu delší čekací doba výroby - počkali jsme si na ně rovné dva měsíce.
dorty
Děkovací perníky pí.Martina Ferusová Boskovice
Vyzkoušeno již na sestřině svatbě, krásně vyzdobený a chutný dort, lepší jsem nejspíš nikdy předtím nejedla. Dělala i děkovací perníky pro rodiče.
účes
Kristýna Bartlová
Naběhla k nám ještě o čtvrt hodinky dřív než bylo v plánu a i tak se na skoro tři hodinky nezastavila (česala tři baby - z toho maminka trvala asi 15 minut :-)) Skvěle se s Kikou doplňovaly, díky tomu, že s holky znaly, tak jim to šlo krásně od ruky. Učes i líčení všichni moc chválili, i svědkyně si vysloužila obdiv za super účes (ak si ho taky navymýšlela), Tímto děkuji moc moc uživatelce BS Lence Lopatové (Báthoryové) za doporučení obou slečen!
make-up
Kristýna Kika Valová
Skvělá ukecaná baba, spolu s se slečnou kadeřnicí stvořily super duo, díky kterému zavládla při krášlení nevěsty a svědkyně super nálada, na nervozitu nebyl čas :-)
hudba
E&J Duo Music
Hráli a zpívali skvěle, jen byl bohužel menší problém se spoluprací s organizátory zábavy - se svědky (což jsem se dozvěděla až druhý den ráno od sestry svědkyně). Měli svůj nalajnovaný program a měli trochu problém zahrát písničku na přání jako odměnu za soutěž mimo svoji sérii (když měli přestávku). Ale lidi se celkově dobře bavili.
hostina
Hotel Velká Klajdovka
Báječná paní provozní Lenka Vlasatá, nic z toho, co jsem si namyslela, nebyl problém. Skvělá výzdoba svatební tabule v režii hotelu (vč. originální květinové výzdoby - klobouk dolů, za tu cenu si to zařizovat sami, tak zaplatíme v květinářství přinejmenším dvojnásobek). Prý jsem jí dala pěkně zabrat s barvou svatby, ale sehnala přesně ten odstín, který byl třeba. Výborné jídlo, šikovná obsluha - není snad co vytknout.
civilní obřad
Zámeček Belcredi v Brně Líšni
doporučuji
Žádné příspěvky