coverphoto
Neaktivní

nikkimarried

Nicole
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 11. zář 2014
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 24. 8. 2014
3534
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +1
Svatební album
Nicole a Stas
24. 8. 2014 Praha | 5 fotek
catering
Master's Catering
Jídlo bylo skvělé po všech stránkách - chuťově i vizuálně. Prostory připravili podle našich představ a personál se choval velmi profesionálně. Můžeme jen a jen doporučit!
hudba
Amolamúsica Quartet
Na toto kvarteto jsme dostali tip od známých a jsme jim za něj moc vděční! Vygooglit by se nám je jen tak nepodařilo a přišli bychom tak o nádhernou složku naší svatby. Byli skvělí, připravili si repertoár podle našeho přání a hráli dokonale!
výzdoba
Eva Kuběnová
Paní Kuběnová vytvořila nádherné aranžmá kostela, refektáře, aut, věnečky pro družičky, kytice pro maminky a svědkyně a náramek pro dospělou družičku. Má proaktivní přistup, byla s ní výborná domluva a vůbec, vše vypadalo, jak jsem si to vysnila.
květiny
Květinové studio Petra
Nádherná kytice a korsáž, přesně podle mých představ a požadavků!
make-up
Make-up Artist - Hair Stylist Petra Mužíková
Petra je skutečná profesionálka, svou práci odvedla k naprosté spokojenosti všech dam, které se jí svěřily do rukou. Líčení i účes přizpůsobila stylu svatby - svatebním šatům, kytici, místu, kde se konala... Vše bylo v jednom tónu, decentní a nezničitelné! :) Zvlášť si vážím jejího přístupu, všechny nás uklidňovala, především mě, pomohla mi s oblékáním a neopustila mě až do poslední chvíle, kdy jsem sedla do auta. Lépe jsem si vybrat nemohla!
fotograf
Peter Oberta | svatební a reportážní fotograf
Peter má vynikající přístup, na čem jsme se domluvili, to platilo. Sešel se s námi několik týdnů před svatbou, zajímal se o naše představy, dal několik návrhů, ve svém volném čase si šel prohlídnout prostory, ve kterých se svatba konala, byl ochotný konzultovat průběh obřadu s oddávajícím... U žádného důležitého okamžiku nechyběl a nikdy nepřekážel. Fotografie byly hotové pár dnů po svatbě a hlavně - jsou nádherné, podařilo se mu zachytit nejen lidi a události, ale i atmosféru a genia loci.
Žádné příspěvky