coverphoto
Neaktivní

moncia

Monika
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. srp 2014
Info o svatbe
Svatba byla 19. 9. 2015
3099
dní po svatbě
Aktivita
10 příspěvků ve fotoblozích
170 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (13)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební oznámení
Goldpress, s.r.o.
Ano, ano, ano. Nádherné oznámení i všechny další tiskoviny (menu, jmenovky, ubrousky s monogramem...). Opravdu kvalitní zpracování i materiály. Objednávali jsem prostřednictvím epsi-line.cz, paní Markovičová byla velmi ochotná, milá, byla schopná i poradit s grafikou. Rozhodně doporučujeme.
Víťu vřele doporučujeme. Je to milý a naprosto spolehlivý člověk, se kterým jsme si rozumněli. Vyhověl všem našim přáním, nic nebyl problém, byl s námi celou svatbu - ozvučil nám obřad, hrál při obědě, odpoledne venku i při večerní zábavě, moderoval, prostě paráda. Navíc už dopředu sám přicházel s nápady, co by se ještě dalo udělat, ale vždy respektoval naše přání. Děkujeme.
koláče
nevěsta
makronky a perníčky
koláče
Mnaminy
Naprosto luxusní koláčky od paní Klokočkové. Objednávali jsme je na etapy, protože jsme je dávali dopředu spolu s oznámením, potom do práce no a samozřejmě pak i na svatbu. Byly fakt skvělé, poctivá domácí výroba, lidi si je nemohli vynachválit a my taky ne :-)
koláče
Vendula Mesnerová - Dortíky od Vendulky (http://www.edortiky.cz/)
Zákusky jsme měli taky od paní Mesnerové (panna cottu, tiramisu, štafetky, labutě z odpalovaného těsta, miniindiánky) a byly naprosto skvělé. Až budeme potřebovat sladké na nějakou oslavu, tak určitě zase objednáme.
dorty
Vendula Mesnerová - Dortíky od Vendulky (http://www.edortiky.cz/)
Doporučujeme. Krásný a výborný dort, na výběr spousta různých náplní, jedna lepší než druhá. Navíc dovoz až na místo svatby, takže opět o jednu starost méně.
květiny
Sacherová-Svatební ráj Barbucha
Bára se mi ozvala sama na můj dotaz v jedné diskuzi a jsem za to moc ráda. Udělala mi nádherné květiny a navíc mi ušetřila spoustu starostí a času, protože mi vše přivezla až na místo svatby a navíc se postarala i o výzdobu svatebního oblouku a květiny na stoly. Navíc všechny květiny byly úžasně voňavé a absolutně čerstvé, je to neuvěřitelné, ale mamince vydržela její kytička dokonce tři týdny po svatbě! (tedy hlavně růže, frézie odešly o něco dřív, ale i tak :-)) A to vše za víc než přijatelnou cenu.
účes
Lucie Průžková make-up artist & hair stylist
Podobně jako líčení, krásný účes podle mých představ, vydržel bez chybičky celý den až do noci.
Žádné příspěvky