coverphoto
Neaktivní

misickab1

Míša  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. čvn 2011
bydlí v městě České Budějovice
Info o svatbe
Svatba byla 24. 9. 2011
4599
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +6
Svatební album
Míša a Peťa
24. 9. 2011 České Budějovice | 10 fotek
fotograf
Jiří Tvaroh
Jirka nám fotil portréty a ačkoliv fotky samozřejmě ještě nemáme (píšu to den po světbě :)) tak už teď ho můžeme rozhodně všem doporučit, vzhledem k tomu, že nás fotil na oznámení, tak nepochybuju o tom, že fotky budou skvělý. A navíc focení bylo pro nás moc příjemný. Je to fakt profesionál!!
květiny
Květiny Jiřina - České Budějovice
Krása!!! Kytky byly super, všechno ladilo do nejmenšího detailu. Připravili mi i živé kytky do vlasů a všechny květiny (včetně těch pro maminky, svědkyni i korsáží) byly nádherný!!!
svatební prsteny
GOLDEX - snubní prsteny
Objednávali jsme na internetu a jsme naprosto spokojení. Prstýnky přišli skvělý, udělali nám i rytinu a byli za super cenu.
účes
salón Miracle České Budějovice
Česali nejen mě, ale i další dvě svatebčanky. Byla jsem na dvou zkouškách před svatbou, které byly zadarmo a konečná cena byla navíc taky hodně příznivá. A výsledek úžasný - účes držel celý den prakticky bez hnutí i když jsem celý večer tancovala jak o život :)
svatební šaty
Eva Šubrtová - Větřní
Paní švadlena, která má i půjčovnu. Půjčovala nám jak šaty, tak oblek pro ženicha, šperky pro nevěstu a ještě výzdobu na auta a celková cena byla pořád ještě nižší než by stálo půjčení jen samotných šatů někde v salónu. Navíc šaty byly prostě nádherný. Moc nám taky vyhovoval osobní přístup. Paní Šubrtovou můžeme všem jenom doporučit, je fakt skvělá!!!
koláče
Vltavotýnské kremrole
Výborný!!! Cukroví bylo podle našich představ a ty koláčky, no nemáme slov. Naprosto úžasný!!!
dorty
cukrárna MOKA Velešín
Dort jsme si původně přestavovali malilinko jinak, ale vzhledem k tomu, že jsme nechali v podstatě na nich, jak bude vypadat, takže to není výhrada :) Každopádně lepší dort jsme nejedli, byl fakt výborný. Dokonce si i někteří hosté vyžádali přidat další porci i přesto, jak jsme byli všichni přejedení, takže to svědčí o mnohém. Podle tradice jsme si kousek zamrazili a pochutnáme si ještě jednou :) Dort nám dokonce přivezli na místo hostiny, takže jsme se nemuseli o nic starat. Skvělý, moc doporučujeme :)
svatební oznámení
Jiří Tvaroh
Svatební oznámení jsme měli udělaný z fotek od Jirky Tvaroha a všem se moc líbilo - ohlasy byly takové, že hezčí oznámení neviděli - fakt nádhera :) Navíc máme spoustu fotek ještě na památku.
Žádné příspěvky