coverphoto
Neaktivní

miaelen

Mia Řehová  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 11. bře 2011
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
make-up
Studio Dream Ostrava
ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJI, VELMI ŠPATNÁ ZKUŠENOST...Stejně jako o řádek výše účes nezvládli ani make-up, totální katastrofa, povím Vám, že ráno po probuzení vypadám lépe...musela jsem si to doma sama dodělávat a krom toho jsme kvůli nim měli hodinu zpoždění, se kterým se všechno vezlo, ptž mě stále ujišťovali, že všechno stíhám :// Jak říkám, už nikdy více! Kbybych měla vrátit čas, radši si všechno udělám sama...
účes
Studio Dream Ostrava
ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJI, VELMI ŠPATNÁ ZKUŠENOST...Vytvořili mi cosi, co bych s přehledem zvládla sama a lépe..ještě že jsem měla ten závoj...a třešničkou na dortě byla nehorázná suma 1600...už nikdy více!
svatební šaty
Jááá :))
Šila jsem si skoro celé sama, včetně závoje :) Ostatní doplňky jako rukavičky, botky, spodní prádlo, pompadůrku jsem nakoupovala vjiných shopech nezávisle na sobě, které jsem si také potom ještě ručně dolaďovala k barvám a stylu svatby :)
ženichův oblek
OP Prostějov
Naprosto perfektně sedící nový oblek jsme sehnali za fenomenální cenu v tamním výprodeji :)) Veelmi výhodná koupě! :))
dorty
Cukrářství Pudová
Výborný třípatrový dort za neskutečnou cenu, který je chválen ještě půl roku po svatbě :)) Stejně jako naprostá spokojenost se zákusky také za skvělou cenu...velká chvála :)
svatební oznámení
4M svatební oznámení
Objednali jsme si nádherné klasické bílé svatební oznámení se zlatými detaily, které jsem si potom ještě sama dotvořila mašličkami a květinkami v barvě svatby, tak aby to komplet ladilo k voničkám :) Skvělá spolupráce, několikrát nám byla zasílána korektura ke schválení kvůli stoprocentní jistotě. Moc chválím výběr, ptž klasická otevírací oznámení se v době moderny už moc dobře nehledají...
kostel
Kostel Panny Marie, Královny posvátného růžence, Ostrava Hrabůvka
velmi milý a lidský pan farář Mroslav Straka, řečený Slávek, který dbal na důkladnou předsvatební přípravu a několikrát jsme spolu nacvičovali svatební obřad přímo v kostele, domluvil i zpěv s houslemi :) Jen organizace ve svatební den vázla, tkž pozor na to, lepší je to přenechat blízkým svěřeným osobám, kteří to vedení kostela budou neustále připomínat ;)
hudba
club BAR...VY, Ostrava Stodolní
Oblíbený klubík proslulý kvalitní hudbou, za optimální poplatek uzavřená společnost a majitel profesionální, mladý a veselý, který tu oslavu prokalil s námi :))
Žádné příspěvky