coverphoto
Neaktivní

meadow

Michaela
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. říj 2011
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 26. 5. 2012
4353
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +21
Svatební album
Michaela a Jordan
26. 5. 2012 Praha | 25 fotek
účes
Helena Brůnová
O Heleniných šikovných rukách jsem psala už výše - s Adélou tvoří báječný tým. Jsou to velmi šikovné profesionálky a já jsem byla velmi ráda, že jsem je na svatbě měla.
make-up
Adéla Bartáková Make up Artist
O Adéle a Heleně se toho tady už napsalo docela dost, takže budu jenom opakovat - toto duo je naprosto sehrané a je s nimi perfektní domluva. Dámy jsou velmi šikovné a ví co dělají. Jenom díky nim jsem byla "ta nejkrásnější" :)
svatební šaty
Fajnsvatba
Nádherné šaty za výborné ceny (včetně všech potřebných drobností - spodnice, šály, korunky, závoje).
hostina
Chvalská tvrz
Ubytování i hostinu nám zajišťovali na Chvalské tvrzi. Ačkoliv prostory jsou trochu stísněnější, vše je vyváženo skvělou obsluhou (vše bylo připraveno, tak jak jsme se dohodli v čas, který jsme se dohodli, nikde nic nedrhlo, vše probíhalo podle plánu), naprosto výborným jídlem (chválu hostů slyšíme ještě do teď) a velmi profesionálním a vstřícným přístupem paní Stárové a pana majitele (v podstatě nic nebyl problém, ve všem nám vyšli vstříc, zařídili vše co jsme potřebovali). Dalším plus jsou příznivé ceny a také žádné "standartní" okrádací praktiky (účet byl předložen bez jakýchkoliv chyb).
hudba
DJ Kuba– hudební produkce na klíč
Kuba je naprostý profesionál. Představu našeho svatebního večera jsem probírali s více DJ, ale Kuba naprosto přesně vystihl to, co chceme. Hosty bavil po celý večer až do půlnoci - hudba i doprovodný program byl výborný, všichni se skvěle bavili (dokonce tak dobře, že jsme ani nestihli využít připravené karaoke).
fotograf
Fotografka Magdaléna Straková
Magdaléna a její asistent Ondra byli naprosto perfektní! Na fotky jsme sice museli chvíli čekat, ale výsledek pak předčil naše očekávání (stačí se podívat do fotoalba) - fotky jsou naprosto úžasné! Všichni kdo je viděli, byli ohromení. Magdaléna má oko na lokace, je velká profesionálka. Můžu vřele doporučit!
Žádné příspěvky