coverphoto
Neaktivní

matyska1

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. lis 2015
Info o svatbe
Svatba byla 15. 6. 2016
2873
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
50 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
civilní obřad
Penzion Orlov u Příbrami
Obřad byl na kopečku nad rybníkem u penzionu. Je to místo s úžasnou romantickou a klidnou atmosférou s výhledem na Příbram. Domluva a následná realizace našeho svatebního dne proběhla naprosto bezproblémů. Pokud chcete prožít krásnou venkovní svatbu toto místo opravdu doporučuji.
svatební šaty
Salon Kateřina Příbram
Děkuji za profesionální přístup a lidské pochopení a jednání. Paní Kateřina je úžasná. Měla jsem velký problém sehnat šaty, které by se mi líbily ale šaty, které mi vybrala paní Kateřina jsem si zamilovala na první vyzkoušení.
dorty
Cukrárna v Brance Příbram
Měli jsme objednaný naked dort. A když jsem ho poprvé uviděla málem jsem se štěstím rozplakala. Byl krásný!!! Zdobený sezónním ovocem, rozkvetlou mátou a obilnými klasy. Jak byl krásný, tak i skvěle chutnal.
ubytování
Penzion Orlov u Příbrami
Vkusně zařízené pokoje v moderním venkovském stylu. Pokoje byly čisté a udržování. Domluva s provozní hotelu také bezproblémová. Doufám, že se tam brzy vrátíme na dovolenou.
hostina
Na samotě u lesa Orlov
Korektní jednání pana provozovatele. Vše na čem jsme se domluvili splnil. Během svatby byla vynikající obsluha. Jídlo bylo vynikající.
Žádné příspěvky