coverphoto
Neaktivní

mahaena

Martina  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Z Liechtensteinska planuju svatbu v Cechach s Anglicanem ... to bude mazec :)
zaregistrovala se 22. čvc 2013
bydlí v městě Beroun
Info o svatbe
Svatba byla 12. 4. 2014
3630
dní po svatbě
Aktivita
62 příspěvků ve fotoblozích
121 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +8
Svatební album
Martina a Joe
12. 4. 2014 Benešov | 12 fotek
fotograf
Amatus
Vic fotek z nasi svatby zde: http://www.blog.amatus.cz/?p=199
fotograf
Amatus, svatebni fotosalon
S klukama jsme delali jak predsvatebni foceni tak svatebni den, od zacatku do konce, a fotky jsou proste uzasne. Ale hlavne jsme se s nimi sesli pred svatbou, hodinu se bavili o tom, co a jak chceme (diky cemuz z meho muze spadla nechut se fotit a nervozita z vysledku), pred svatbou jsme spolecne jeli do Vsetic okouknout misto a cele svatbeni foceni bylo naprosto v pohode, zadne honicky, zadny stres, vicemene jsme o nich ani nevedeli :) Nase fotky jsou zde http://www.blog.amatus.cz/?p=199 a ja maximalne doporucuji!
S Michalem byla od zacatku skvela domluva - je jasne, ze je to clovek na svem miste, a ze vi, o cem mluvi. Muj nyni uz manzel byl s jeho "praci" behem svatebniho dne maximalne spokojeny (vse s nim resil on, ja prisla k hotovemu :) a cesti i anglicti hoste tancovali az do konce. Pro me bylo nejdulezitejsi, ze jsem co se hudby tyka nemusela nic resit a mohla to opravdu nechat na nem a hlavne, ze jediny okamzik svatby, na kterem mi OPRAVDU zalezelo (tedy krome naseho ANO), a to hudba behem meho nastupu, vysel naprosto perfektne. Okamzik, ktery jsem si predstavovala mesice dopredu, byl dokonaly - Michale diky moc!
květiny
Sacherová-Svatební ráj Barbucha
Co nejvic ocenuji ze Bara privezla kvetiny az na misto a ja to mela bez starosti. Tulipany se rozevrely ve spravny cas na obrad a kytice vydrzela jeste par tydnu babicce na hrobe. A fotogenicka ta kytka taky byla :)
účes
Romana Čížková
Romana byla opradu zlata. Stravila s nami cele rano, cesala me, maminku, moje dve male druzicky a prohrabla vlasy i zenichovi. Doted slycham obdivne komentare na me vlasy, vetsinou ve smyslu "Tys fakt nemela pricesek, jooo???" a "No to bych neverila, ze z tech tvych kratkych vlasu jde tohle udelat." .. takze Romano, moc dekuju a skladam vsechny poklony! (ehm, a samozrejme, vlasy vydrzely az do konce, ale s tim se pocita)
make-up
Romana Čížková
Uzasne :) Nemela jsem zadnou predstavu, co chci, ale Romana to vymyslela a me se liceni v Den D moc libilo - nadherna kombinace zelene s jemou ruzovou. Dost jsem si i pobrecela, ale na liceni to videt nebylo, a to bylo to nejdulezitejsi. Romana nalicila i mou maminku a ta z toho byla naprosto nadsena!
obuv
TanaGO na Fler
Podpatky a holinky jsem sehnala v Anglii, puntikate balerinky mi na zakazku udelala Tana. A moc se libili a skvele se v nich tancovalo!
šaty pro družičky
Petra Šindelářová (Paspule na Fler)
Nechavala jsem sit saty pro male druzicky - byly za skvelou cenu, velmi rychle a holky je miluji!
Žádné příspěvky