coverphoto
Neaktivní

mae2la

Martina  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
„Budoucnost patří těm, kdo věří svým krásným snům“
zaregistrovala se 6. led 2012
bydlí v městě Jihlava
Info o svatbe
Svatba byla 24. 6. 2012
4325
dní po svatbě
Aktivita
16 příspěvků ve fotoblozích
24 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (63)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební cesta
CK PANTOUR
I přesto, že to není "značková" cestovní kancelář, my jsme byli se službami maximálně spokojeni, nesetkali jsme se s žádným problémem, který by nám znepříjemnil dovolenou.
dárky pro hosty
Svatební fotoalba
S paní je velmi příjemná komunikace, je ochotná, milá, alba hned druhý den po objednávce poslala a jsou nádherná! Chtěli jsme pro rodiče nějaké pěkné album na památku s fotkami z naší svatby a myslím, že budou mít radost. Paní má velmi šikovné ruce a splní každé přání. Děkuji :)
fotograf
Martina Kalábová
Naše "nefotografka" ranních příprav, myslím si, že foto mluví za vše :) Sama jsem byla překvapená, jaké krásné fotky z příprav vzešli, budeme mít nádhernou památku.
fotograf
fotografka Lea Nerudová
Skvělá spolupráce, originální a nápadité focení, i ti nejvíce nefotogeničtí človíčci byli spokojeni a focení si užívali.
dárky pro hosty
purblanca
Svatební čokoládky na přání - krásné, originální, prostě naše.
svatební oznámení
PAMAS BOHÉMIA Uherský Brod s.r.o.
Krásné oznámení, rychlé dodání, naprostá spokojenost. Dokonce jsme ho měli ještě se slevou a zaslali nám o pár kousků od každého "druhu" navíc :)
dorty
Petra Vichrová
Krásné dorty - paní mi vyšla vstříc se všemi mými požadavky, náplně byly výborné, přesně jak jsem chtěla. Dorty pro maminky udělaly radost, maminky byly překvapené.Cukroví všichni chválili, chutnalo výborně, paní nám ho nazdobila do barev hostiny, domácí práce. Opravdu palec nahoru :)
svatební šaty
Svatební salon TARA
Krásné šaty, vydržela jsem v nich od 11 hod. do 2 hod. do rána, nechtěla jsem se s nimi rozloučit. Měla jsem to štěstí, že šaty byly nové, tudíž byly sněhově bílé, čisté, neroztrhané, neseprané. Ostatní šaty co jsem v salonu viděla, mají už své za sebou...
Žádné příspěvky