coverphoto
Neaktivní

lucmas

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. zář 2017
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 1. 9. 2017
2420
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
16 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
make-up
Studio Natali
Ráda bych doporučila studio Natali na manikůru a gellak nehty - moc milá a pečlivá pani, která mi udělala krásné nehty!
civilní obřad
Zámek Hrubá Skála
Na zámku Hrubá skála jsme měli celou svatbu, obřad, oběd i večerní zábavu. Domlouvání všech záležitostí s pani provozní mělo občas určité zádrhele a museli jsme dost věcí sami hlídat. Nicméně o svatebním dni probíhalo vše hladce. Celý den nám pršelo a déšť na svatbě si nepřeje nikdo samozřejmě, takže jsme z toho byli nejdříve trochu smutní, ale pak jsme to vzali tak jak to je. Velikou oporou pro nás ve svatební den byla paní ředitelka zámku, pro kterou nebylo vubec nic problém a doslova by se rozkrájela, aby nám ve všem vyhověla a my byli spokojeni. Ostatní personál, který nás obsluhoval u oběda i večeře, byl také naprosto skvělý. Všichni byli milý a vstřícní!
dorty
Erhartova cukrárna, Praha 3
Dort byl moc krasny a moc dobry. V cukrarne nam pujcili i chladici box na prevoz autem asi 100 km od Prahy. Dort cestu vydrzel, vubec na nem nebyl ten prevoz znat. Svatba byla az druhy den a vsichni si dort pochvalovali.
svatební šaty
Salon Tamara, Slaný (MJ design)
Saty jsem si nechala sit od pani Jordanove v salonu Tamara ve Slanem. Pani Jordanova je moc sikovna a usila mi krasne saty jako pro princeznu. A za cenu, za kterou bych si je v Praze ani nepujcila!
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Chteli jsme prsteny dle vlastniho navrhu, a tak jsme meli obavu z vysledku, ale prsteny dopadly skvele, presne podle nasich predstav!
Odsud jsme meli oznameni s obalkami, pozvanky ke stolu a vecerni party a jmenovky. Vse bylo krasne! Vyrizovali jsme to cele po mailu, porad jsme neco menili, ubirali nebo pridavali pocty jednotlivych kusu, menili barvu pisma. Pani s nami mela velkou trpelivost a vse doslo tak, jak jsme se nakonec dohodli, nikde zadny zadrhel! A vyber maji opravdu veliky!
květiny
Kvĕtinařstvi Petra, Praha Vrsovice
Ja mohu doporucit kvetinarstvi Petra ve Vrsovicich. My jsme meli vsechny kvetiny (moji, svedkyne, pro maminky, druzicky, korsaz, a na stoly) od nich a byly nadherne. Pani majitelka i prodavacka jsou moc mile a ochotne, vse probehlo dle dohody. Kytky byly tak krasne, ze nam bylo lito je po svatebni dni vyhodit, a tak jsme si je rozdelili v rodine a i ty na stoly jsme si vzali domu, my osobne jsme je meli doma jeste dva tydny.
Žádné příspěvky