coverphoto
Neaktivní

luckabruny

Lucie  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 29. lis 2016
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 19. 5. 2018
2170
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
15 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +18
Svatební album
Lucie a Petr
19. 5. 2018 Benešov | 22 fotek
svatební prsteny
Rösler rings (https://rosler-rings.myshopify.com)
Zenich si pral prsten do cerne barvy a protoze u nas jsme je nesehnali, nechali jsme si je na miru vyrobit v Argentine. Komunikace byla naprosto bezproblémova. A material prstenu je titan a karbonova vlakna.
hudba
Petr Dobeš
Skvela volba DJ. Petr nam zahral vse, na co jsme si vzpomněli. Urcite to byla super volba, protze zabava byla cely vecer v plnem proudu.
svatební šaty
MiaBella - šijeme z lásky ke kráse
Do šatů, ktere sije Lenka a jeji svadlenky, jsem se zamilovala hned na prvni pohled. Kratke folklorni saty byly laska na prvni pohled. Prala jsem si saty, ktere zapadnou na statek, nebudou tezke a budu v nich moci byt cely den. A tohle vsechno se mi v satech od Lenky splnilo. Urcite doporucuji salon navstivit, siji i krasne business saty :-)
dárky pro hosty
Nevesta s zenichem
A jejich domaci piiiivo :-) Vsem udelal tento neokoukany darek radost :-)
dorty
Mácidorty
Marketa a jeji cukrarske kouzleni nam vykouzlilo uzasny tripatrovy dort (mrkvovy s pistaciovym mascarpone, cokoladovy s mascarpone a treti patro opet mrkvac). A samozrejme nemohly chybet sladkosti na sladky bar - čoko/ovo kosocky, brownies, cupcakes a spousta dalsiho :-)
fotograf
Jan Šedivý – Svatební fotograf z Prahy
Honza je naprosto uzasny v tom, co dela. Uz kdyz jsme se potkali poprve, tak jsem vedela, ze on nam musi fotit cely den. Cela spoluprace byla na jednicku. Rekla bych, ze Honza splynul s hosty natolik, ze si nikdo nevsimnul, ze je foti :-)
Žádné příspěvky