coverphoto
Neaktivní

lucilepe

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. led 2014
bydlí v městě Praha - západ
Info o svatbe
Svatba byla 13. 9. 2014
3514
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
doplňky ženicha
Garnir
nakoupili jsme zelené ponožky v barvě mých bot a bylo to moc hezké:-) Mají opravdu pestré barvičky
obuv
Akces
Pan Jašek je naprosto profesionál a opravdu ochotný pomoci s výběrem obuvi na míru. Dokonce za mnou i přijel a řešil se mnou vhodnou barvu a materiál. Svému řemeslu skutečně rozumí a obuv byla naprosto skvělá. V botech jsem bez problému vydržela až do večera.
ženichův oblek
Bandi
kompletně oblek včetně bot. Parádní oblek, nekrčil se a vypadal velmi dobře
svatební šaty
ŠATY GO HOME - Svatební a plesové centrum
Šaty jsme měla od studia saty go home a musím říct, že slečny byly velmi příjemné a opravdu dokázaly poradit. Služba, kdy vám šaty přivezou a odvezou fungovala i přes náš velmi časově striktní požadavek naprosto perfektně a bylo to velmi příjemné mít o starost míň. Jediné co bylo takové trochu nepříjemné byla paní švadlena, která šaty následně doupravovala.
hudba
Pepa Libický www.bavic.eu
Na doporučení od pana Kuklíka jsme se rozhodli pro Pepu a bylo to naprosto správné rozhodnutí.. Svatebčané byli nadšení, všichni se bavili, Pepa dokázal zábavu dobře rozproudit a koordinovat a bylo to moc zábavné. Všichni o něm mluví ještě dneska :-)
květiny
Flowers&More...květiny s nápadem
Květinovou výzdobu jsme se rozhodli zvolit od paní Charbuské a jsem velmi ráda, že se tak stalo. Paní Charbuská se mi velmi věnovala a vymyslela i spoustu dalších napadů, které zároveň na místě zrealizovala a musím říct, že výzdoba byla přesně podle našich představ. Paní Charbuská byla velmi ochotná, milá a naprosto profesionální a co hlavně má pro květiny naprostý cit. Velmi doporučuji
hostina
Resort Green Valley s.r.o.
Hledali jsme ubytování, hostinu i obřad na jednom místě a vzhledem k dostupné vzdálenosti celé rodiny a známých jsme se rozhodli pro Resort Green Valley a nelitujeme. Komunikace byla s panem Kuklíkem naprosto perfektní. Hodně nám ze začátku kdy jsme nevěděli co a jak pomohl a vysvětlil co a jak chodí. Se vším nám pomohli a následně vše podle našich představ připravili. Jídlo bylo luxusní a místo a okolí se všem velmi líbilo. Okolí bylo nádherné i pro fotografie a celkově to byla velmi dobrá volba! Tento resort opravdu doporučujeme!
kameraman
Magic Pictures
Pánové z Magic Pictures předvedli úžasný kus práce, která byla naprosto úchvatná. Takový klip jaký nám vytvořili jsme ani náhodou nečekali. Všichni z něho byli naprosto unešeni a my si jej pouštíme neustále dokola :-) Výborná volba !!!
Žádné příspěvky