coverphoto
Neaktivní

lucik_k

Lucka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. srp 2014
bydlí v městě Most
Info o svatbe
Svatba byla 1. 8. 2015
3150
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
239 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (84)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
fotograf
Radek Fouček fotograf
Nejlepší, nejdokonalejší, nejvtipnější a další nej, nej a nej :). Péťa (video) a Radek byli to nejlepší, co jsme si mohli vybrat a jsme moc vděční, že nám na svatbu zůstanou krásné záběry jako památka :).
kameraman
Petra V. - Visual Artist /kind of/
Dokonalá, milá, šikovná, úžasná a jen díky ní máme video, u kterého si pokaždé pobrečím :). DĚKUJEME! A rozhodně všema deseti MOC DOPORUČUJEME!!!!! Naše videjko, JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ♥ https://www.youtube.com/watch?v=qRzfXg1smBQ&feature=youtu.be
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Prstýnky jsou zkrátka nádherné :). Jsme nadšení, jak se povedly. Jen si ženich nebyl jistý velikostí, dal na radu slečny prodavačky a je mu malý, takže necháme zvětšit :D. Ale i tak bychom určitě neměnili. Prstýnky od Rýdla jsou nejkrásnější!!!
květiny
Lily flower, Třebenice
Nakonec byla kytička hezká. Jen mě mrzel sukulent, měla jsem ho vysněný a floristce přišel takový malý chudáček :(. Největším mínusem byla výrazně vyšší cena, než jsme se původně domluvily, což nás nepříjemně zaskočilo. Jsem ale ráda, že se mi květinová výzdoba nakonec líbila.
účes
Ivana Halamová
Účes byl stejně tak krásný jako makeup. Splnil naprosto mé představy, jako kdyby mi paní vizážistka viděla do hlavy :). Všichni mi účes velmi chválili. Vydržel v pohodě až do konce a to jsem juchala a tančila :). Bylo mi ho líto, když jsem si ho večer rozpouštěla :D. PERFEKTNÍ!!!
make-up
Ivana Halamová
Ivanka je profesionálka! Nádherné líčení, které drželo až do konce. Byla jsem nadšená a ostatní ještě víc. V životě jsem líp nevypadala :). ANO, ANO, ANO!!!
ženichův oblek
Park Avenue
Krásný oblek, který ženichovi padl. Už jsme se báli, že nic podle našich představ neseženeme. Byli jsme moc spokojení a ženich se v obleku cítil po celý den příjemně. Kvalitní materiál.
dorty
Darina Pajerová
Dort byl překrásný a velmi chutný. Byl opravdu nad naše očekávání. Snědl se hned celý :). Hosté ocenili, že bylo na výběr ze 3 různých pater (lesní ovoce, jahody, čokobanán). Moc doporučuji!
Žádné příspěvky