coverphoto
Neaktivní

lucie_sev

Lucie
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. úno 2018
bydlí v městě Zlín
Info o svatbe
Svatba byla 1. 6. 2019
1754
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
755 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +44
Svatební album
Lucie a Pavel
1. 6. 2019 Zlín | 48 fotek
hudba
Lucie Fajkusová HarfaZlín
o hudbu na obřad se nám postarala harfistka Lucie Fajkusová z harfové školy ve Zlíně a kolega houslista. Bylo to nádherné a všem to vyrazilo dech!
květiny
From the Heart
Míša se nám postarala také o všechny květiny. Vazby byly nádherné a moje květina nejkrásnější :-)
výzdoba
From the Heart
Míša má neuvěřitelný cit pro detail, vše co dělá je dokonalé. Chtěla sem aby byla výdoba jednoduchá, krásná a ladila s místem, Míša vše vyzdobila lépe než jsem si dokázala představit.
účes
Daniela Bártková
Danča je moje dlouholeté kamarádka a kadeřnice takže volba byla jasná, zná mě a mé vlasy dokonale, zároveň byla i moje družička
make-up
Adriana Vystrčilová
Adrianku jsem oslovila na doporučení a líp jsem nemohla vybrat, svou práci dělá dokonale a k tomu je to usměvaná milá slečna.
ženichův oblek
Pánské obleky BANDI
oblek jsem kupovali v prodejně v Ostravě, asistentka se nám věnovala na 100% a koupili jsem zároveň s oblekem vše co je potřeba (košili, regatu, boty, manžetové knoflíčky...)
doplňky nevěsty
Svatební salon EL
k šatům jsem měla půjčený ze salonu závoj, bolerko, ozdobu do vlasů, deštní pro případ deště, vše bylo v rámci půjčovného :-)
svatební šaty
Svatební salon EL
své dokonalé šaty jsem měla z toho úžasného salonu, všechny asistentky byly příjemné a ochotné. Všechny šaty v salonu byly v perfektním stavu, čisté, voňavé. Vybra jsme si model MICAH, na tyto šatečky jsem do salonu přímo jela a sedly jako dělané přímo pro mne :-)
Žádné příspěvky