coverphoto
Neaktivní

luc_s

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. lis 2015
Info o svatbe
Svatba byla 27. 8. 2016
2762
dní po svatbě
Aktivita
8 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Srpen 2016
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
dorty
Dorty od Rozárky
Naprostá spokojenost. Výborný a krásný dort, který naprosto odpovídal našim představám. Super cena a ještě jsme objednali i svatební koláčky, které byly také výborné a také za super cenu. Vše nám dovezli až do Chomutova. Dort vydržel nejen cestu, ale také celou sobotu (krájeli jsme ho až ve čtyři). Při objednávání jsme ještě dostali ochutnávku dvou korpusů a 6 druhů náplní. Prostě super servis!
květiny
Kytky od Pepy
Květiny jsme dováželi z Prahy a nelituji. Kytky od Pepy jsou jednoznačně nejlevnější a květiny krásně vydržely. Vázaly nám je v pátek ráno, v pátek večer jsme je vyzvedávaly a kamarádka jen na obřad dovezla (půjčili nám na převoz speciální vázy) v sobotu ráno. Dopředu jsme byli domluveni na barvě, velikosti a ceně kytic. Také jsme se domlouvali na konkrétních květinách (z nich tam sice byly snad jen dva druhy), ale zadání splnili přesně. Kytice byly luční a přitom vydržely. Takže super.
svatební prsteny
Zlatnictví a zlatnická dílna LIZ
Snubní prsteny, zásnubní prsten a hodinky pro ženicha jsme kupovali u Lenky Zmátlové v Chomutově. Lenka nám skvěle radila a vše vysvětlila. Prsteny jsou krásné.
účes
Lucie Jermilová - Kadeřnický salon MAKARRESH
Účes super. Když jsem přijela na první zkoušku, tak mě paní poslala domů že má ruku v sádře (já přijela z Prahy). Nemohla na mě prý najít telefon, takže to mě trošku naštvalo. Navíc už nebyl čas se na zkoušku sejít, kromě pátku před svatbou. Takže jsem skutečně na první zkoušku šla až večer před svatbou. Naštěstí je paní Jermilová skutečně šikovná a účes mi udělala krásný. Všichni jej moc chválili. A cena také super, takže určitě doporučuji.
ženichův oblek
Blažek OD Kotva
Manžel také oběhal několik obchodů (Prostějov, Koutný, Pietro Filipi, Bandi, MarksSpencer, ....) a nejlépe mu sedly obleky od Blažka. Navíc chtěla tmavomodrý a ten často jinde neměli. Koupil zde i boty a pásek. Oblek jsme navíc stihli v lednových výprodejích, takže super.
svatební šaty
www.modnisaty.cz
Obešla jsem moře salonů a byla i v Sapě. Nakonec jsem si objednala šaty z internetu a modlila se, aby dorazilo něco nositelného. A byly ze všech nejlepší. Jen jsem odpárala nějaké kamínky na rukávcích a nechala si je zkrátit u švadleny na míru.
ubytování
Druhý mlýn - Bezručovo údolí
Ubytování jsem si prohlédli už dopředu. Všechny kategorie pokojů byly pěkné a čisté. My měli luxusní apartmá, které je skutečně luxusní :) Při počtu ubytovaných hostů nad 20 je navíc jednotná cena, takže jsme za pokoje s koupelnou platili nejlevnější cenu.
hostina
Druhý mlýn - Bezručovo údolí
Vybrali jsme si je pro krásné prostředí a možnost uspořádat svatbu na jednom místě. Měli jsme od nich zajištěné ubytování, hostinu a obřad probíhal na louce. Celou svatbu jsme domlouvali a plánovali s paní provozní, která nám snad týden nebo dva před svatbou řekla, že na svatbě nebude a že už pro Druhý mlýn pracuje jen částečně. To nás sice lehce znervoznilo, protože byla jediná, se kterou jsme se domlouvali, ale nakonec vše proběhlo bez větších zádrhelů. Jídlo bylo super. Večer před svatbou jsme si měli chystat výzdobu, ale to se na poslední chvíli zrušilo, protože si tam restaurace domluvila jinou akci. Výzdobu nám tedy podle našich instrukcí připravila obsluha a musím říct, že vše bylo v pořádku. Jediné co jsme dopředu žádali a co se nesplnilo, bylo zajištění, že nás nebude obsluhovat stejná směna, která obsluhovala právě tu páteční akci. Obě servírky tak jely od pátečního odpoledne do nedělního rána. Možná právě kvůli únavě byly občas ostřejší, ale možná by takové byly i normálně :)
Žádné příspěvky