coverphoto
Neaktivní

love_and_cupcake

M
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. úno 2013
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 13. 9. 2013
3841
dní po svatbě
Aktivita
37 příspěvků ve fotoblozích
164 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +89
Svatební album
M a M
13. 9. 2013 Klatovy | 93 fotek
catering
www.cimesdeli.cz
jídlo vynikající, za mě nejlepší dýňová polévka, kterou jsem kdy jedla!
hudba
http://www.thebrownies.cz/
Kdo chodí na Jiřák nebo Náplavku, nemohl je přeslechnout. Když jsme přemýšleli o kapele, byli první, kteří mě napadli, aniž bych věděla, zda vůbec hrají na soukormých oslavách. Tak jsem se osmělila a Any jsem se na Jiřáku zeptala. Prý hrají a navíc měli na náš termín volno. Byli skvělí! :)
koláče
http://sweetdots.cz/
Když puntíkatá svatba, tak sladkosti od sweetdots :) Od holek jsme měli malované sušenky, cookies, cakepops a cupcakes. Vše naprosto skvělé. Zadání znělo, aby holky vycházely z našeho oznámení, což se jim skvěle povedlo. Byla jsem nadšená.
dorty
Laskominy
Zuzku jsme si vybrali na doporučení. Domluvili jsme se s ní na dortu + 6 minidortíků ve stejném designu. Svatební dort jsme chtěli jednoduchý, ale s puntíky. Výsledek předčil mé očekávání, byl nádherný, obrovský ( nevím, nějak jsem si ho představovala menší) a chuťově vynikající.
květiny
http://www.bestalent.cz/
Květinám moc nerozumím, chtěla jsem květiny do růžova a poslala jsem referenční obrázek. Květiny naprosto předčily m¨é očekávání. Tu mou chuděru jsem s sebou tahala celý den a všem ji ukazovala.
účes
Marta Šantorová
Nádherný decentní účes, byla jsem z její práce nadšená.
make-up
Marta Šantorová
Milá, příjemná, velmi doporučuji. Její prací jsem byla naprosto okouzlena. A to měla Marta ztížené podmínky. V pokoji, kde mě měla původně líčit nebylo dobré světlo, tak mě nakonec musela líčit na chodbě, kde nebyl chvíli klid. Obdivuji její trpělivost, Marta byla naprosto skvělá.
svatební šaty
Šaty od NANAY
Naila Afandiyeva - po třech návštěvách svatebních salonů jsem byla přesvědčena, že si šaty musím nechat ušít. Kamarádka mi doporučila Nailu a nelituji. Naila navrhla šaty přesně podle mých představ, byla se mnou dvakrát kupovat látku na šaty, protože poprvé jsem si nedokázala vybrat tu pravou a nakonec vytvořila nádherné dílo.
Žádné příspěvky