coverphoto
Neaktivní

lirael

Zuzka  /  37 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Jsem knihomol s fantazií v oblacích a dalekých vesmírech. Miluju lidi a všelijakou chlupatou a pernatou havěť točící se okolo. Když slyším super hudbu, nedá mi to a tančím i na ulici.. Zatím jsem ještě neskončila na záchytce..:-)
zaregistrovala se 30. dub 2014
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 13. 2. 2016
2958
dní po svatbě
Aktivita
25 příspěvků ve fotoblozích
17 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +14
Svatební album
Zuzka a Martin
13. 2. 2016 Praha | 18 fotek
hudba
DJ Oldřich Burda
Pan Burda byl vážně moc fajn a zábavný. Všichni hosté z něj byli nadšení.
účes
Make-up Artist - Hair Stylist Petra Mužíková
Péťa mi udělala krásný spletený účes ve kterém byla spousta květin. Nedokázala jsem si představit jak dlouho to bude držet, ale drželo až do doby, kdy jsme šli spát. Vypadlo jediné poupátko za celý ten den a to jsem dokonce jela v otevřeném historickém voze, kdy na mne pěkně foukalo.. Naprosto skvělá práce.
make-up
Make-up Artist - Hair Stylist Petra Mužíková
S Péťou jsem si báječně pokecala a z její práce jsem byla unešená. Navíc to měla se mnou hodně těžké, dva dny dopředu jsem dostala zánět do očí a tak jsem celé líčení měla záchvaty pláče. 5 hodin jsem v kuse plakala a Pétin make-up to zvládl.. Až do dvou do rána jsem pořád vypadala dokonale.. neskutečné. Moc děkuji.
fotograf
Hana Skácelová - svatební a portrétní fotografie
Hanka je naprosto skvělá. Báječně jsem si s ní rozuměla a focení s ní byla legrace a hračka. Fotky jsou naprsto nádherné a oba jsme moc rádi, že jsme jí našli.

Dnes jedeme do Agnes, podívat se s maminkou na nějaké koktejlky pro ní.. Neznáte ještě nějaký jiný šikovný obchod na vhodné šaty pro maminku nevěsty? Spíš na koupení a spíš krátké.. 🙂

Přeji všem klidné prožití svátků a případně i krásné vánoční svatby.

Rezervované šaty

(2 fotky)

Šaty zarezervované a zaplacené. Nakonec salon Svatba snů, včera večer po práci. Stále jsem trochu v šokku.. 😃 Nakonec šaty značka Mia Solano, jsou nádherné.

Neskutečná rychlost, grafický návrh našeho oznámení přišel před půl hodinou. Potvrzeno a zasláno do tisku. Vyzvednutí prý už během tohoto týdne.., tak uvidíme.. 😃