coverphoto
Neaktivní

kristullka

Kristýna  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. lis 2014
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 22. 8. 2015
3161
dní po svatbě
Aktivita
11 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +30
Svatební album
Kristýna a Tomáš
22. 8. 2015 Brno | 34 fotek
doplňky nevěsty
Svatební salon Paulina, Brno
Bolerko a paraplíčko mi zapůjčily ve svatebním salonu v Brně. Bolerko mi upravily, aby přímo sedělo, ale nakonec jsem ho ani nevyužila. Paraplíčko posloužilo aspoň na pár fotek.
ženichův oblek
Bandi Brno
Místo, kde si oblek nakupuje asi spousta mužů. My jsme byli moc spokojení. Narazila jsem tam na svoji známou, která nám se vším ochotně poradila a tak jsme ženicha oblékli od hlavy až k patě v tomto obchodě.
svatební oznámení
Kyoprint Kuřim
Oznámení jsme si osobně vybrali v Kyoprintu v Kuřimi, přímo v místě našeho bydliště. Spokojenost, i když nám oznámení tiskli napodruhé skrz ucpanou trysku v tiskárně (barva byla úplně jiná) na jejich vlastní náklady. Ve všem vyhověli a myslím, že i za dobrou cenu.
svatební auto
Silver-star limuzíny Brno
Tchánův dar - cesta v bílé limuzíně byl zážitek. Překvapilo mě, že ji řídí paní, ale ta si hravě poradila i s cestou přes všelijaké zatáčky a objížďky, kdy se mně osobně trochu tajil dech. :) Ženich se vezl s tatínkem v jeho Lexusu.
civilní obřad
Tišnovská radnice
Radnice v Tišnově se nám moc líbila, hezké prostředí. Jediné mínus byla neochota paní matrikářky s časem obřadu, chtěli jsme na dřívější hodinu, ale jim se nechtělo čekat na další svatby. V den D jsme potom dorazili bohužel pro nás později a dál byly ještě další dvě svatby. Vše by vyřešil dřívější čas a nemusel by obřad na radnici trvat 10 minut včetně nepříjemných výrazů paní matrikářky.
make-up
Kateřina Šindelková
Slečna vizážistka domluvená přes moji sestru, mladá a moc šikovná. Na zkoušce jsme se dohodly co a jak a pak to byla rychlovka. Velká spokojenost.
ubytování
Linden restaurant
Penzion v Brně-Ivanovicích. Velice ochotný pan provozní, který nám se vším vyšel vstříc :)
hudba
Hudební skupina Orca
Hudební kapelu Orca můžeme jen doporučit, byli jsme opravdu spokojeni. Příjemné jednání, velký výběr hitů v repertoáru. Hráli prostě bezvadně. Tímto děkujeme a doporučuji nejen dalším budoucím novomanželům.
Žádné příspěvky