coverphoto
Neaktivní

kikicha

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. srp 2016
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 2. 6. 2017
2514
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
6 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Rýdl má krásné prsteny a obrovský výběr. Nakonec jsme vybrali zde. Vybrali jsme prsteny z bílého zlata, já mám několik kamínků v řadě za sebou a ženich má hladký lesklý prsten. Do vnitř jsme si nechali vyrýt jen svá jména.
květiny
Kytky od Pepy
Firma Kytky od Pepy má krásné květiny a za rozumné ceny. Nechala jsem dělat svatební kytici, dvě kytice pro maminky a jednu pro svědkyni a také korsáže pro ženicha a svědka. Dále jsem si objednala jednotlivé kusy frésií, nevěstina závoje a pivoněk z nichž jsem si sama uvázala kytice. Pepa je prostě skvělej :)
dorty
www.nasladko.cz
Neměli jsme klasický svatební dorty, ale tři různé dorty z nasladko.cz a musím říct, že byly výborný!! Všem moc chutnali.
catering
Fort roxy (http://www.fortroxy.cz/)
Na hostinu a část rautu jsme měli objednané jídlo od fort roxy z Hostivice a musím říct, že jídlo výborné. Měli jsme pro hosty na výběr ze dvou jídel a to panenka plněná špenátem a slaninou s rozmarýnovými bramborami a pak klasiku svíčkovou. Obě jídla byla božííí! Předkrm jsme měli paštiku, která byla krásně servírovaná. Polévka byla s játrovými knedlíčky a byly v ní domácí nudle a také opravdu skvělá. Ceny za catering jsou také úplně skvělé, takže doporučuji :)
make-up
ByLucy
Paní je hrozně příjemná a opravdu strašně šikovná. Líčení bylo krásné a účes také.
hudba
Mixermusic (http://mixermusic.cz/kapela_mixer-txt-11)
Výborná kapela, skvělá zpevačka a byla s nima sranda. Všem se moc líbili :) rozhodně doporučuji. Vydrželi s nami hrát od cca 6 až do půlnoci.
Luboš má fakt super přístup, je sympatický a v pohodě. Určitě doporučuji. Focení bylo fajn :)
Žádné příspěvky