coverphoto
Neaktivní

keeshka

Eliška  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. pro 2011
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 1. 6. 2013
3943
dní po svatbě
Aktivita
62 příspěvků ve fotoblozích
304 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (28)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +134
Svatební album
Eliška a Jirka
1. 6. 2013 Praha | 138 fotek
dorty
Laskominy
Domacilaskominy - Zuzana Dvořáková - Od paní Zuzany jsme měli dort, minidezerty a dokonalé makronky. Všichni byli nadšeni a i když jsme toho měli opravdu hodně, skoro vše se snědlo, jak všem moc chutnalo. To je důkaz, že paní Zuzana vytváří opravdu exeletní dezerty. U květů na dortu nikdo nevěřil, že jsou z marcipánu :-). Jen bohužel dort úplně nesplnil představy, bylo vidět, že při vytváření byl nějaký problém, ale to nic nezměnilo na chuti, protože byl opravdu výborný.
bižuterie
Studio Princess
Objednávala jsem set náhrdelníku s naušnice a hřeben do vlasů. Obávala jsem se, jak bude vypadat, ale dorazila mi nádherná bižuterie, která předčila očekávání :-). Ke všemu, dodání zboží proběhlo naprosto v pořádku. Všichni chválili :-)
kameraman
Jan Minařík
Honza je velice příjemný a ochotný, ale zároveň profesionál, což je na našem výsledku vidět. Za vše mluví to, že jsme původně kameramana nechtěli, ale teď si každý den pouštíme náš videoklip, u kterého se smějeme a zároveň jsme dojatí. ÚŽASNÁ PRÁCE!! Kombinace Honzy a Míši udělala z našeho děštivého dne přednost a my máme od Honzy krásné vzpomínky na náš den. DOPORUČUJI!!!!
Martin Hladík - Před svatbou jsme neustále poslouchali, jak to bude hrozný, protože na svatbu prostě patří jedině živá hudba. Ale.... všichni byli nadšení, spokojení..... DJ byl dokonalý, přesně vystihl co kdy pustit, co kdy říci, atd. Komunikace s firmou též výborná, můžu jen a jen doporučit !!!
květiny
květiny Levante - osobní floristka
Květiny byly nádherné a já jsem ze své byla nadšená, protože se mi splnil sen :-) a já držela v ruce úžasnou kytici. I všechny ostatní vazby byly moc povedené. Květiny Levante doporučuji nejen z důvodu krásné vazby, vyhovění mých představ, ale též za čerstvost květin, které drží i dva dny po svatbě :-)
svatební prsteny
Řehák-Karnas
Už teď víme, že je to naše zlatnictví. Prsteny jsou přesně podle našich představ a snad i víc :-). Pan Řehák je velmi sympatický a se vším nám vyšel vztříc a to že jsme byli nároční :-)
účes
Romana Čížková (Anet Studio)
opět od Romany, takže jak jinak, než úžasné :-). Měla jsem příčesek, což nikdo nepoznal. A hlavně mé kudrnaté vlasy tak zafixovala, že i neustálý déšť jim nepovoloval se nechtěně kroutit. MOC DOBRÁ VOLBA !!
make-up
Romana Čížková (Anet Studio)
paní Romana byla dokonalá, takže líčení nemohlo dopadnou jinak, než perfektně :-) a vydrželo po celý den. Byla jsem moc spokojená :-)
Žádné příspěvky