coverphoto
Neaktivní

katiee11

Katka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. čvn 2010
Info o svatbe
Svatba byla 11. 6. 2011
4697
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +131
Svatební album
Katka a Palo
11. 6. 2011 Znojmo | 135 fotek
víno
Castovske vino
Vynikajici...
lampiony štěstí
Amazon
Skvela cena, ekologicke zpracovani a i kdyz byly okolo lesy, nic nevzplalo :-).
Aneta... Aneta je dalsi skvely clovek, se kterym jsem se setkala, je to velka profesionalka vzdelana v oboru a je videt, ze ji spise zalezi na odvedene praci nez na marketingove strategii. I Aneta si se mnou neunavne psala, trpelive akceptovala moje ustavicne zmeny a napady... a udelala kyticku presne takovou, jakou jsem si vysnila a stejne tak i kyticky pro maminky a svedkyni byly krasne. Nemela problem ani s tim, ze jsme kyticky vyzvedavali 24 hodin pred svatbou, kyticky osetrila tak, ze po svatbe nesly ani ususit, jak byly cerstve :-). A cena... cena byla bezkonkurencni.
výzdoba
Vyzdoba od Anny
Pani Anna Skablova... dlouho jsem hledala vkusnou vyzdobu, ktera by dokazala promenit sal a... nenachazela. Az na mojasvadba.sk jsem narazila na fotky vyzdoby, ktera mi vzala dech a kontaktovala pani Skablovou. Opet skvely clovek a nesmirne sikovna pani, ktera ma ohormnou napaditost a vytribeny vkus a hlavne nasloucha zakaznikovi... i pani Skablova nevahala prijet az z Nitry... za zbytek mluvi fotky.
make-up
Dior
DIY - tzn. sama :-)
poháry
Vera Wang
Darek od kolegyn... uchvatne, moc z nich ale nepijeme
účes
Alice Headband - by Crystal Bridal Accessories
Presycena kycovite bizuterie a korunek jsem hledala neco luxusniho, ale za snesitelnou cenu, celenka z kristalku Swarovski, nadherna, skoda, ze neni vic prilezitosti ji nosit - je na prodej
hostina
Zamecky Hotel, Vranov nad Dyji
V Zameckem Hotelu jsme byli i ubytovani a i pres pocatecni ostych a domluvu vicemene pouze pres emaily, lepe jsme vybrat nemohli. Zamecky Hotel vlastni rodina Dvorakovych a cely management je v rodinnem, domackem a uvolnenem duchu, ale v naprosto profesionalni. V hotelu jsme se zkratka citli jako doma, nic nebyl pro Dvorakovi problem, ale take nic nebylo ponechano nahode. Jidlo bylo fantasticke, obsluhovali nas sami majitele a ve vsem nam vysli vstric. V neposledni rade cena za veskere sluzby vcetne ubytovani byla vic nez privetiva. Setkali jsme se vstricnym a poctivym pristupem a zustaly nam krasne vzpominky nejen na svatebni hostinu, ale cely pobyt.
Žádné příspěvky