coverphoto
Neaktivní

kathy613

Kateřina
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. kvě 2019
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 3. 7. 2021
1022
dní po svatbě
Aktivita
6 příspěvků ve fotoblozích
11 příspěvků ve fóru
1 inzerát
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +38
Svatební album
Kateřina a Lukáš
3. 7. 2021 Mělník | 42 fotek
ubytování
Resort Svět
Ubytování jsme měli my i hosté v Resortu Svět v Úžicích, v areálu, kde probíhal celý svatební den. Ubytováni jsme byli v novomanželském apartmánu Mexiko, který se nám moc líbil. Zhodotili jsme, že ubytování vypadá celkově lépe, než na fotografiích, které Resort prezentuje, což bylo pro nás milé překvapení. V novomanželském apartmá je malé i velké zrcadlo, které se dá velmi pěkně využít na přípravy. Bylo pouze nutné přinést židli navíc pro vizážistku. Pokoj prostorný a spaní pohodlné. Ostatní pokoje vypadaly o něco hůře, ale žádní z hostů si nestěžovali. Dobrý výběr v rámci snídaňového rautu.
hostina
Resort Svět
Hostinu jsme měli v Resortu Svět v Úžicích, stejně jako obřad a ubytování. Hostina a zábava byly v restauraci Ranč. Pro cca 40 lidí ideální velikost a možnost využít dvě místnosti s terasou i malou spodní zahrádkou. Jídlo vynikající (doporučujeme žebra na raut, kachní paštiku jako předkrm, ale v podstatě 95% pokrmů, které jsme měli byly skvělé, jen kýta nás trochu zklamala). Personál byl milý a ceny odpovídající.
výzdoba
Světýlkov
Se Světýlkovem to byla skvělá zkušenost a jsme moc rádi, že jsme světýlka využili. Byli jsme moc spokojení jak s přístupem majitele, který bleskově odpovídal na veškeré otázky, tak se světýlky, která nám prozářila svatbu a pomohla dotvořit krásnou atmosféru. Měli jsme balíček Standard, který nám vystačil na vyzdobení dvou místností i terasy a ještě nám některá světýlka zbyla. Určitě jedna z nejlepších investic, nejen co se dekorací týká.
svatebni koordinátor
Já sama
Doporučuji. :) Pokud má člověk představu a baví ho to, je to radost. Inspiraci jsem hledala hlavně tady na Beremese na a na Pinterestu. Důležité je mít představu a koncept svatby, udělat si seznam, co vše je třeba zařídit a podle toho potom zařizovat jednotlivé věci. Z toho co jsem ještě nezmínila a doporučila bych: Dort - Sladká dílna - nádherný a vynikající svatební dort. Skvělá domluva, možnost ochutnávky, dovoz až na místo, dozdobení vlastními květinami. Svatební boty - Anatomic - ačkoliv jsem původně chtěla mít podpatky, kvůli těhotenství jsem nakonec zvolila barefootové bílé tenisky Anatomic, které nosím běžně a nemohla jsem udělat lépe. Tkaničky jsem vyměnila za saténové z Aliexpress, boty mi dozdobila mamka a já byla celý den v pohodlí a šťastná, jak mi bylo krásně až do večera, který jsem v nich protancovala.
civilní obřad
Tomáš Řehák
Pan Řehák je církevní oddávající. Ačkoliv nejsme ani jeden věřící, Tomáše jsme zvolili z důvodu, že v daný termín neoddávala na našem místě matrika, Tomáš byl volný a líbil se nám jeho vtipný a uvolněný projev. Během příprav si pečlivě shromáždil informace o nás a bylo znát, že má léta praxe. Komunikace byla celou dobu velmi příjemná, uvolněná. Domluvili jsme se na průběhu obřadu, přesně jsme však nevěděli, co bude na obřadu říkat. Obřad proběhl perfektně, byl dojemný, následně vtipný a potom zase dojemný. Tomáš měl připravenou velmi pěknou řeč. Moc jsme si obřad užili a stejně tak i naši hosté, kteří nám obřad následně velmi chválili. Určitě mohu doporučit všem, kteří mají rádi humor, umí si ze sebe udělat trochu legraci a chtějí, aby byl obřad o nich.
ženichův oblek
obleky Blažek
S obleky Blažek máme velmi dobrou zkušenost. Paní na prodejně poradila a hned druhý oblek ženichovi skvěle sednul. Rovnou v obchodě je i možnost úpravy, kterou jsme využili ke zkrácení délky kalhot. Úprava byla hotová za několik dní a vše bylo v pořádku, dokonce byla úprava zdarma. Ceny obleků úměrné kvalitě. Košili a doplňky jsme kupovali jinde. Předtím jsme zkoušeli i Bandi, kde byla zkušenost otřesná - dlouhé čekání před prodejnou, dlouhé vybírání a nakonec stejně nic nesedělo.
make-up
Vizážistka Kristy
Na Kristy jsem přišla právě díky Beremese zde a vybrat si právě ji bylo jedno z dalších skvělých rozhodnutí, které jsem mohla udělat. Od prvního kontaktu byla Kristy moc milá a zjišťovala mé představy ohledně make-upu a účesu. Zkouška proběhla bez problému, na první pokus vytvořila krásný make-up i účes přesně tak, jak jsem jí ukázala na fotce, poradila a ochotně zodpovídala mé dotazy. Navíc si se mnou po celou dobu příjemně povídala, takže líčení i česání pěkně uběhlo. Jako bonus měla nachystané občerstvení a velmi pěkný pracovní prostor, kde jsem se cítila příjemně. Na místo svatby dorazila dle domluvy přímo na čas, opět se skvělou náladou, díky které téměř opadla má ranní nervozita. Během příjemného povídání vytvořila opět krásný make-up i účes, který vypadal ještě lépe, než na zkoušce a obojí vydrželo celý den, včetně večerní zábavy! Kristy mohu určitě doporučit dál každé nevěstě.
svatební prsteny
Brilas Praha
Snubní prsteny jsme kupovali v Brilas a zatím jsme moc spokojeni. Na internetu jsme měli předvybrané prsteny, které se nám na místě tolik nelíbily a naopak jsme pak vybrali úplně jiný s krásným a originálním designem. Paní byla moc milá a měla na nás celou hodinu, aby nám poradila a nechala nás prsteny vyzkoušet. Prsteny byly následně vyrobeny, dodací lhůta byla poměrně krátká. Po převzetí prstenů nám přišlo, že nám jsou volnější, ale paní nás ujišťovala, že vzhledem k tomu, že máme svatbu v létě, nezmenšovala by je, protože nám ještě mohou natéct prsty. Poslechli jsme ji a dobře jsme udělali, protože v den svatby v horký letní den nám prsteny skutečně seděly úplně akorát. Zatím vypadají krásně, uvidíme, zda tak i vydrží.
Žádné příspěvky