coverphoto
Neaktivní

kacenkajan

Kateřina Grochalová  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. úno 2014
bydlí v městě Ostrava
Info o svatbe
Svatba byla 1. 6. 2018
2152
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • nápady
  • kytice
  • svatební šatičky
  • účes
  • darky
  • jídlo
  • dekorace
  • Honza
  • stolovani
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +145
Svatební album
Kačenka a Honzík
1. 6. 2018 Opava | 149 fotek
svatební šaty
návrhářka Petra Brzková
Dělány u paní Brzkové v Plzni. Přesně jak jsem si představovala :) Spokojenost
dorty
S láskou pečené
Taktéž dělaný u paní Ireny Chládkové. Jednopatrový nahý dortík a k tomu mini dortíčky - nebe v hubě...Nádherně zdobený a ta chuť...Opravdu paní má talent
koláče
S láskou pečené
Bezkonkurenční :) Paní Irena Chládková z Polanky peče ve svém baráčku a sama. Nechávala jsme dělat koláčky na rozvážku a koláčky na stůl. Paní nám také dělala SLADKÝ BAR - cupcakes, makronky, košíčky a buu citivat pár mých hostů - gastronomické (s prominutím) porno. Opravdu lepší koláčky i zákusky jsem nejedla. DOPORUČUJI 100%
hostina
Zámecká restaurace Štáblovice
VEGETARIÁSNKÁ - hostina i raut. Vynikající a přes počáteční nedůvěru některých hostů jsme sklízeli i vůči jídla chválu :) Hostina - předkrm mozzarela, bazalka, rajče, olivy, bagetka. Polévka - zeleninový vývar. Hlavní chod - zelí, bramborové knedlíky plněné ,,uzeným,,. RAUT - variace salárů, tataráček z červené řepy, který jsme stihla pokaždé ve stavu prázdná vylízaná mísa :D tortilly a mini hamburgery se nestačily doplňovat, hummus, ratatouille, brambory na másle a rozmarýnu, bramborové placky, smažené sýrové kousky, jednohubky, pochoutky z listového těsta, guacamole aj. Moc chutné a velmi pěkně servírované.
civilní obřad
Zámecká restaurace Štáblovice
Nádherné místo, útulné, tiché, romantické. Vše na jednom místě - obřad, hostina, raut, párty. Velká spokojenost, příjemný personál. Vstřícný vůči výmyslům nevěst :) :)
fotograf
BAUERSTORIES svatební foto & film
Na naše svatební fotky se můžu dívat pořád - NÁDHERNÉ. DĚKUJEME!!! Mohu jen doporučit. S Mončou je skvělá domluva, zajímá se o nevěstu před svatbou - co vše má hotovo, jak se těší a jak je připravené, s čím by chtěla pomoci? Místo svatby si předem prohlédla a okoukla místa, kde by se dali fotit svatební portréty. A v den svatby je tady opravdu jen pro nevěstu a ženicha :) !!!. I největší dřeva jako jsme já umí povzbudit k focení :) Naše svatební portréty miluji. A pokud jste nevěsta, která má nějakou část těla, kterou nerada ukazuje stačí říct a Monča si hned se vším poradí :) A co je pro mě také velmi důležité - i hosté byli velmi spokojeni. Vybrali jsme si skvěle a ještě jednou děkujeme :)
Žádné příspěvky