coverphoto
Neaktivní

jimu

jimu
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 20. lis 2013
bydlí v městě Plzeň
Info o svatbe
Svatba byla 21. 6. 2014
3598
dní po svatbě
Aktivita
18 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • Zadej název tvé nové k...
  • Sny vs. realita
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Tento týden se chystám poprvé ke švadleně. Máte někdo zkušenost se šitím svatebních šatů na míru u normální dámské krejčové (žádný svatební salon ani internet)? Na co nezapomenout a na co si dát pozor 😉 Děkuju a hezký den!

  • BÍLÁ ČERNÁ
    PRO
    Zdravím 🙂 Sice jsem u krejčové byla naposledy před dvaceti lety, ale začala jsem sama trošku šít, takže jsem na obou stranách tábora 🙂 rozhodně bych paní krejčové přinesla co nejvíce obrázků a podala co nejvíce informací. Jako každé řemeslo, tak každá krejčová má svůj rukopis a styl práce. Nechte si tedy ukázat, jak šije a jak to vidí konkrétně s Vašimi šaty. Zkrátka, komunikace je základ, nedá se očekávat, že Vaše šaty budou jiné než jak daná krejčová šije ostatní. Proto sledujte svůj pocit, ten je nejlepší rádce 😉 Šťastné pořízení přeji! Za tým BíláČerná Ondry Valy, Eliška.
    • funnymJá si taky nechávám šatičky šít, ale zatím jsem ve fázi domlouvání. Určitě to chce sebou obrázky, toho co se ti líbí - ideálně sama na sobě, třeba z nějaké půjčovny. Já pak domlouvala i látku, protože chci krajku a chtěla jsem si ji vybrat sama - další látky, které jsou jen čistě bílé (tyl a taft), už nechávám na švadleně.
      • jimu
        AUTOR
        Moc děkuju za rady. Právě té komunikace se bojím, abychom si všechno vysvětlili a aby to klaplo tak jak si představuju 🙂 Nemám konkrétní obrázek šatů, spíš je to mix několika. Budu potřebovat poradit, protože sama nešiju. Mám i nějaké obrázky stylu té svatby ("rustic" na zrekonstruovaném mlýně)..Tak snad najdem společnou řeč 🙂 Je to první věc ve které jsem v souvislosti se svatbou nervózní, uf 🙂