coverphoto
Neaktivní

janina_sun

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. bře 2011
Info o svatbe
Svatba byla 18. 8. 2012
4232
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
1 331 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (13)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
Simea květiny - Simona Kahudová
Překrásné kytičky, naprostá dokonalost :) Paní květinářka přesně splnila moje představy a kytičky byly nad očekávání překráááásnéééé!! :) A mile mě překvapil ještě krásný dárek v podobě levandulkového srdce :)
hostina
Penzion Liškův mlýn
Vše na jedničku. Jídlo vynikající, obsluha vstřícná, usměvavá a trpělivě s námi vydrželi až do ranních hodin i přesto, že na ráno už nám zase museli chystat snídani. Penzion nabízí perfektní zázemí pro takové akce, pokojíčky útulné, vše na jedničku. Všichni si místo i personál moc chválili a my moc děkujeme za vše !!! :) Vše perfektní !!!
hudba
DJ Roman Anděl (Kiss Jižní Čechy)
Roman je bezva kluk, který dokáže rozproudit zábavu a vtáhnout do víru všechny hosty. Dokonce naše 76letá babička protáčela sukni na parketě několik hodin a vydrželo se tančit až do 3 do rána. Roman se dokonale postaral o zábavu, hrál přesně to, co hostům sedělo a jedním slovem PARÁDA !!! Nemohli jsme si vybrat lépe!!! všichni byli nadšení :)
fotograf
Hana Skácelová - svatební a portrétní fotografie
Hanička je prostě kouzelnice. Navodila úžasnou atmosféru při focení, hezky jsme si to užili a focení bylo báječné, veselé a přirozené. Moc se těšíme na fotky!!! Haničku určitě vřele doporučuju, neznám lepší fotografku! :)
Žádné příspěvky