coverphoto
Neaktivní

ivca_3

Iva
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. zář 2013
bydlí v městě Benešov
Info o svatbe
Svatba byla 22. 7. 2017
2471
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
účes
Gabriela Šimáková, Benešov
Krásný účes i líčení. Nikdy bych nevěřila, že Gabča ze mě udělá jiného člověka :)
hudba
Musica Festiva di Praga
Krásný doprovod hudebního tria při obřadu. S reprodukovanou hudbou se to nedá srovnat, bylo to dojemné a nádherné. Skvělá komunikace s paní Plachou, rozhodně doporučuji.
výzdoba
MojeParty.cz - svatební výzdoba - produkty a designové svatby "na míru"
Díky týmu MojeParty byla svatba přesně taková, jakou jsem si představovala, od výzdoby po květiny. Všechno zboží jsem si mohla prohlédnout ve velkoobchodu a výzdobu sladit. Ráno před svatbou všechno nachystali a já se mohla v klidu připravovat. :)
hostina
Dolce Villa Hotel
Nádherné místo pro konání celého dne. Slečna Světlíková, která má svatby na starosti je neuvěřitelně milá a ochotná. Bezproblémová komunikace, ve všem se snaží maximálně vyjít vstříc, co lze zajistit, zajistí, co nelze, to zajistí také :D Veškeré jídlo bylo báječné, pokoje krásné a čisté, obsluha ochotná, co víc si na svatbě přát :)
hudba
Muzikant a DJ - Radim Keith
Velice sympatický a spolehlivý DJ, který dokáže zajistit tu správnou zábavu. K čemu velkou kapelu, stačí zavolat Radima - hraje, zpívá, moderuje a co nezahraje a nezazpívá, to pustí z playlistu :) Výborná kombinace.
fotograf
fotoTučkovi - svatební fotografie
Aleše mohu 100% doporučit. Ochota, spolehlivost a profesionální přístup. Každý důležitý okamžik svatebního dne zachytí tím nejlepším způsobem. Díky němu vznikly nádherné momentky i novomanželské foto.
Žádné příspěvky