coverphoto
Neaktivní

humra

Martina Blahutová  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. lis 2015
bydlí v městě Frýdek-Místek
Info o svatbe
Svatba byla 28. 5. 2016
2891
dní po svatbě
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +15
Svatební album
Martina a Martin
28. 5. 2016 Frýdek-Místek | 19 fotek
svatební prsteny
Jan Král Kredum Art
Vytvořili nám takové prstýnky, na které se neomrzí koukat! Navíc perfektní domluva! Doporučuji všem, které chcete mít něco zajímavého na Vašem prstíku :)
víno
Vinařství Žídek
Naprosto výborné víno! Všichni hosté chválili :)
dorty
Petra Krpcová
Moc milá paní, která peče jen tak pro radost. Vytvořila nám vysněný dortík, který byl tak výborný, že z něj nezbyl ani kousek :) Navíc naprosto skvělá cena za dort! Doporučuji!!!
hostina
Hostinec U svatého Jána
Vše bylo naprosto perfektní! Jídlo, servis a hlavně velmi ochotná obsluha. Výzdobu jsem si zařizovala sama, ale slečny servírky byly při zdobení velmi nápomocné. Pan provozní vyhověl všem našim požadavkům. Hlavně nám dovolil mít na svatbě asi 20 vodních dýmek :) Určitě doporučuji!!!
kameraman
Michal Geryk | Pro Vaše vzácné okamžiky
Michal je prostě člověk, který ví, jak točit! Vytvořený klip a sestřih z celé svatby dopadl nad mé očekávání. Ani jsme nevěděli, že nás točí! Nemohu jinak než jej doporučit všem, které chcete mít nádhernou vzpomínku na Váš den :)
fotograf
Jan Vlček
Fotky jsou opravdu nádherné. Jsme moc spokojení :) Vyšel vstříc našim nápadům a požadavkům, taktéž přispěl svými nápady. Určitě doporučujeme :)

Zdravím všechny budoucí nevěsty. Od mé svatby uplynulo již 241 dní a není den, kdy bych si na ni nevzpomněla, protože byla dokonalá. Nezapomenu na hodiny, které jsem zde na Bereme se trávila a hledala nějakou inspiraci...

Nyní hledám inspiraci zase na jiných webových stránkách, protože s manželem čekáme dvojčátka. Byli jsme z toho pěkně v šoku, že ani ne po roce budeme mít hned dvě děti 😃

Rozhodla jsem se prodat výzdobu na svatbu, kterou jsem...

5 fotek