coverphoto
Neaktivní

hannahsee

Hanka  /  28 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. kvě 2016
bydlí v městě Tachov
Info o svatbe
Svatba byla 8. 7. 2017
2444
dní po svatbě
Aktivita
53 příspěvků ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +210
Svatební album
Hanka a Ondra
8. 7. 2017 Tachov | 214 fotek
hostina
NFCP pronájem vybavení na společenské akce
Chiavari židle, které nepotřebovaly ani dozdobit, protože jsou hezké tak jak jsou, jsme měli zapůjčené z pražské půjčovny NFCP. Židle přivezl Ondra se svědkem už v úterý před svatbou a v pondělí po svatbě si pro ně přijeli sami z NFCP. Měli jsme půjčené bílé židle a pro nás dva dvě zlaté a byly boží :) V ceně, která byla na celou tuto dobu oproti jiným půjčovnám skvělá, byly i podsedáky a jejich vyprání. Můžeme jen doporučit :)
výslužky
Rodina a známí
Cukroví napekla moje mamka s kamárádkou a teta, výslužky jsme potom naplnily i se svědkyní, švagrovou a neteří :) Krabičky na výslužky byly z GoldPress, fotku najdete v našem albu z příprav :)
koláče
Rodina a známí
O cukroví se postarala moje zlatá mamina s kamarádkou a o část i teta, která má trpělivost a je dost šikovná na to, aby udělala úplně pidi mini cukrovíčka :)) Koláčky nám napekla taťkova šikovná kolegyně z práce.
dorty
Klára Štychová
Taťkova známá z práce, šikovná holka, naháče dělala poprvé a moc se jí povedl. Lehký, na léto úplně boží, plný ovoce. K hlavnímu dortu jsme měli i malé naháčky :-)
popůlnoční šaty
Ever Pretty
Spíše už večerní a pak popůlnoční světle růžové volné šaty :-) stejný střih jako měla šaty moje zlatá svědkyně. Kupovaly jsme spolu na oficiálních (zahraničních) stránkách, vyšly levněji než tady u nás :) A za tu cenu posloužily náramně, i když jsem jim chudinkám trochu ušpinila spodek a zatrhala nitky :D
catering
Hostinec U Soudku
Restaurace s penzionem, kde jsme ubytovali některé hosty, ve 4 km vzdálené vesničce. Oběd i večerní raut naprosto perfektní, až jsem sama byla překvapená, co za dobroty dokázali vykouzlit a to jsem s jejich jídlem zkušenosti měla už z dřívějška. Nádobí na oběd a veškeré potřebné nádobí pro přípravu si přivezli svoje, v našem stanu se zázením (sporák, lednice, stoly na přípravu) dodělali panenku, kterou jsme měli jako hlavní chod, ohřáli polévku, vše krásně naservírovali, roznesli a po obědě zase odvezli. Odpoledne potom ještě dorazili s rautem, kde byly zeleninové saláty, ovocné mísy, sýrové talíře, tataráčky z hovězího masa a z lososa, cibulové kroužky, chedarové koule s jalapeños a nevím co všechno dalšího, všechno bylo krásně nazdobené a hlavně to chutnalo výborně. Na večerní raut ještě udělala taťkova kolegyně z práce v lodnách kotlety a krkovice na kořenové zelenině, kuřecí paličky, brambory plněné sýrem a carpaccio z červené řepy a to bylo taky labůžo :))
instrukce pro svatebčany
Nevěsta
Na Facebooku jsme založili skupinu, kam jsme přidali všechny hosty, kteří profil mají. Do skupiny jsme přidávali prosby o upuštění od některých tradic (chomout, koule na nohu, bičík, řezání polen, únos nevěsty) a také prosbu o to, aby nefotili při obřadu; dále jsme přidali pro inspiraci album s nějakými pěknými outfity (což samozřejmě někteří nepochopili a brali to tak, že jim něco přikazujeme :) ). Instrukce kam vlastně mají přijet a nějaké základní info a mapku naší zahrady a toho, co kde bude, jsem dala dohromady já :-)
make-up
Natálie Jáchimová makeup/hair
Úžasná Natálie a její asistentka Lucka, nalíčily a učesaly za dopoledne sedm lidí a zvládly to na jedničku s hvězdičkou! :)) Děkuji moc za to, že jsem se alespoň jednou v životě mohla cítit opravdu krásná :-)
Žádné příspěvky