coverphoto
Aktivní

gabriella226

Gabriela  /  27 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. bře 2023
bydlí v městě Nymburk
Info o svatbe
Svatba byla 22. 6. 2024
31
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
8 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Nymburk
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +17
Svatební album
Gabriela a Jaromír
22. 6. 2024 Nymburk | 21 fotek
svatební šaty
ŠATY GO HOME - Svatební a plesové centrum
Musím jen chválit. Slečna se mi na první návštěvě věnovala přes 3 hodiny a když jsem si myslel, že nic nevyberu zkusila mi kombinaci vršku a sukně a já jsem se zamilovala. Dokonce jsem se i rozplakala a to jsem si myslela, že se to dějw jen ve filmech. Po výběru jsem jela na zkoučku šatů 14 dní před svatbou a zapoměla jsem si boty vůbec to nevadilo, protože jsem se věděla kolik maj velikost. na poslední zkoušce jsem byla s botami a krásně seděly. Mohu jen doporučit.
catering
Faldo Bobnice-všechno bez problémů
Naprosá spokojenost. Personál byl super, domluva s majiteli Formankovými užasná. Co se týče jídla, pití, obsluhy nemám co vytknout.
fotograf
marky s. photography
Naprosto perfektní... Předsvatebné fotky byli v ceně služeb. Fotky ze svatby byly odeslány na e-mail do druhého dne. Nafotila nám fotek které nám všechn poslala, Z toho si vybereme 100 které nám upraví v rámci ceny za služby. Mila a velmi ochotná slečna. Doporučuji pokud jste z okolí Nymburka.
dorty
dortoff nymburk
Naprosto famozní svatební dort, přečkal nae očekávání. Paní nám udělala dvakrát ochutnávkovou krabičku. NAsledně jsme si dort vybrali red velvet s jemným krémem a višněmi. Prosíla jsem paní ať to zkusí naaranžovat do barvy svatby a nakonec jsme měli zelený dort s jedlím zlatem a nahoře byly květiny. Za mě TOP VÝBĚR. Určitě to nebyla poslední objednávka u paní.
Žádné příspěvky