coverphoto
Neaktivní

elis_two

Eliška  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. lis 2006
bydlí v městě Karviná
Info o svatbe
Svatba byla 20. 7. 2013
3892
dní po svatbě
Aktivita
10 příspěvků ve fotoblozích
346 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +71
Svatební album
Eliška a Petr
20. 7. 2013 Opava | 75 fotek
kameraman
Ondřej Vavříček - Havířov
Spolupráce byla pohodová. Absolutně vyhověl našim požadavkům. Video nás mile překvapilo, Ondra odvedl špičkovou práci.
dárky pro hosty
Leona Václavíková
Miničokoládky byly hotové bleskurychle. Hostům udělaly obrovskou radost a chuťově byly výborné!
svatební šaty
Belladona-svatební salon
Svatební šaty byly přesně podle mých představ, i když k jejich volbě vedla dlouhá a trnitá cesta :-D Šaty byly voňavé a od paní Blahové jsem dostala pochvalu, že je vracím v hezkém stavu, i když byl spodek sukně roztřepený a šatky byly samozřejmě špinavé (převážně od podrážek pánských bot :-D). Měla jsem na sobě spoustu šatů a jsem ráda, že jsem se rozhodla připlatit za značku. V šatech Maggie Sottero jsem vydržela křepčit až do půl druhé! Doporučuju ;-)
fotograf
Lukáš Kaboň
Nechci nikoho hanit a psát samá negativa. Výsledek nebyl nejhorší, máme některé moc povedené fotky. Fotograf nám na naší schůzce říkal, že nás bude instruovat, ale nebylo tomu tak. Neustálé vymýšlení póz a situací pro fotky pro nás bylo vyčerpávající. Pokud jsme se hezky zatvářili, výjimečně jsme se dívali oba do objektivu nebo vymysleli ucházející pózu, fotka vyšla. Myslím si, že jsme mohli mít mnohem více krásných fotek, kdyby s námi pan Kaboň více komunikoval. Z foceni jsme měli přijít vysmátí, ale já jsem byla ráda, že už to máme za sebou. některé situace vůbec nezachytil, jako naše podpisy (máme jen fotku ženicha), nebo vysedání nevěsty z auta apod. Když jsme se po obřadě fotili s rodiči apod., byla jsem to já, kdo na lidi volal, ať se jdou vyfotit. Bylo to skoro až trapné. Pro nás byly některé, opakuju některé fotky velkým zklamáním :-(
hudba
Proxima Orchestra
Tahle hudební skupina byla výhrou na plné čáře. Skvělí lidé, kteří jsou skutečnými profesionály ve svém oboru. Některé songy byly lepší než v originále! Vše hrají na živo. Jako hudebnice vím, o čem mluvím. Kdo chce skutečnou kvalitu, volte Proximu! budete mít na co vzpomínat ;-)
dorty
Prokopovy dorty, Ostrava, p.Selucký
Od pana Seluckého jsme měli jak svatební dort, tak i děkovné dorty a minizákusky. Vše bylo vynikající!!! Zpočátku jsem měla objednanou jinou cukrárnu, ale po ochutnání dortu na svatbě kamarádky jsem měnila a zavolala právě do Prokopových dortů. Prokopovy dorty mají vskutku velkou klientelu a komunikace ohledně vystavení objednávky byla zpočátku zmatečná, ale pan Selucký má naštěstí vedle sebe úžasnou "manažerku", která vše uvedla na pravou míru. Zase pro nás byla největší odměnou chvála hostů, jak jim chutná. Prokopovým dortům moc děkujeme!
hostina
Penzion Setina
Vřele doporučujeme Penzion Setina, kde jsme měli jak obřad, tak i hostinu. Malebné okolí penzionu bylo to pravé, co jsme hledali. Vše probíhalo hladce, a to jak komunikace s panem Troppem během svatebních příprav, tak i samotný svatební den. Jídlo bylo vskutku výborné, raut neměl konkurenci. Personál byl milý, usměvavý a ochotně vyhověl všem našim požadavkům. Vůbec jsme nevěděli o druhé svatbě (kdybychom je na vlastní oči neviděli), která probíhala současně s tou naší v malém sále. Hosté si dokonce pochvalovali absenci mobilního signálu, z čehož jsme měli trochu strach. Naší volby ani trochu nelitujeme a personálu Penzionu Setina i panu Troppovi za vše moc děkujeme!
civilní obřad
Penzion Setina
Nádherná výzdoba a krásný proslov oddávajícího.
elis_two přidala 2 nové fotografie
12. čvc 2008

Jak by to jednou mohlo vypadat...

(95 fotek)