coverphoto
Neaktivní

danpetr

Daniela  /  28 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. pro 2020
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 14. 8. 2021
947
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
46 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Brno
Kolekce
  • Účesy
  • Inspirace od nevěst
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +51
Svatební album
Daniela a David
14. 8. 2021 Břeclav | 55 fotek
květiny
kytka jako brno
Všechny své představy před svatbou jsem řešila vždy s tutéž osobou, která následně květiny i připravovala. Skutečně se mě vyptávala úplně na všechno :D, aby získala maximální představu. Svatební kytice byla perfektní :) Kytice na stoly se ještě na poslední chvíli při vyzvedávání upravovaly, ale nebyl to vůbec problém. Také se snažili dělat celou květinovou výzdobu na můj požadavek spíše levněji a přitom stále hezky, ať jim tam nemusíme nechat celý jeden plat :)
svatební šaty
Svatební salon EL
Půjčila jsem si krásný a myslím si, že i neobvyklý a neokoukaný model šatů. Výběr i následnou finální zkoušku se mnou realizovala stejná paní, která byla velice příjemná. Navíc i závoj a jeden šperk je v ceně půjčovného dle výběru :)
dorty
Dorty a makronky Brno
Paní Reneta je velmi vytížená osoba, takže komunikace probíhala vždy s lehkým odstupem, ale dělá svoji práci perfektně. Dort byl výtečný a navíc za rozumnou cenu. Zajišťuje také dopravu, až na místo. Bála jsem se, aby mi dort při vlastním převozu neskončil na palubce :D Skutečně doporučuji.
svatební oznámení
Trumade
Veškeré tiskoviny jsem objednávala na trumade.cz. Ve všech úpravách mi vyšli vstříc a domluva byla velmi příjemná. Dokonce mi v závěru za cenu normálního poštovného zaslali balíček předraženou EMS službou od pošty, aby se stihlo doručení před svatbou :)
hostina
Včelařský dvůr, Lednice
Pan majitel mi splnil veškeré mé představy. I když realizaci výzdoby provádí samo místo, řídili se přesně tím, na čem jsme se domluvili. Můžete mít na jednom místě obřad, hostinu i ubytování. Navíc focení v Lednici. prostě krása :) Nám i hostům velice chutnalo jídlo během celého dne a obsluha byla v den svatby skutečně velmi milá s úsměvem na tváři :)
kostel
biskup Juraj Jordán Dovala
Juraj udělal náš obřad přesně takový, jak jsme si ho představovali. Byl velmi osobní, romantický a včetně malého překvapení na závěr, které nikdo nečekal (viz. foto) :D
hudba
KV-Production
Od začátku naprosto profesionální přístup. Mají propracovaný systém, kdy jsme si sami mohli vybrat DJ z několika doporučovaných dle našeho hudebního stylu i povahy. Zvolili jsme Martina Janoše, který svou práci odvedl perfektně. Skvěle moderoval a maximálně bavil hosty.
kameraman
ondra masek
Vzniklo nám duo Olda a Ondra. Z našeho pohledu se hoši skvěle doplňovali a doslova tahali z rukávů nápady navzájem. Ondra byl skvělý bavič, který kecal i s hosty. Má pro svoji práci talent a doufám, že se ještě někdy uvidíme :)
danpetr přidala 3 nové fotografie
15. pro 2021

Daniela a David

(55 fotek)
Svatební album
Svatební šaty
Výzdoba
VYBRALI JSME
danpetr přidala 2 nové fotografie
1. srp 2021

Svatební přípravy

(14 fotek)
Přípravy / co už máme