coverphoto
Neaktivní

budoucinevesta89

Anet  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Po devíti letech do toho praštíme :)
zaregistrovala se 1. pro 2014
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 15. 6. 2015
3237
dní po svatbě
Aktivita
11 příspěvků ve fotoblozích
15 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
PrahaČerven 2015Srpen 2015
Sledované fotoblogy (1)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +79
Svatební album
Anet a Luky
15. 6. 2015 | 83 fotek
svatební šaty
Lenka Jurigová https://www.facebook.com/jurigova.lenka?fref=ts
Už od začátku, co jsme začali plánovat svatbu, jsem si šaty chtěla nechat ušít, protože ty ze svatebních salónů nebyly dle mého gusta Emotikona smile. Na doporučení jsem se sešla s Lenkou, která řekla, že jí nedělá problém ušít ty, které jsem si vybrala na zahraničních stránkách. Když jsem ale zjistila, že jsem těhotná, musela moje představa ideálních šatů pryč a já najednou nevěděla, jaké si vzít. Vyzkoušela jsem pár těhotenských, ale to byl děs a hrůza a ačkoli jsem na své bříško pyšná, nepotřebovala jsem ho zvětšit z 5. měsíce na 9. Emotikona smile. Takže jsem vše nechala na Lence, vybrala za mě látky, styl, udělala mi x návrhů, a pak se pustila do díla. Já si jen v klidu jezdila na zkoušky a čekala, co z "toho" nakonec bude. Měla jsem v Léně plnou důvěru, protože její styl je jedinečný. Byla to ta nej volba. Ve finále jsem měla šaty přesně podle mých představ, podle představ manžela a hlavně- miminku byly pohodlné, protože na to Lenka dávala velký pozor. Chtěla jsem se v nich cítit skvěle, abych je mohla
účes
Tereza Pučalíková https://www.facebook.com/tereza.pucalikova?fref=ts
Terka byla ta nej kadeřnice. Udělala přesně co jsem chtěla a navíc je to skvělá kamarádka a byla mi oporou už od neděle :). Navíc svojí veselou náladou by rozesmála i mrtvého :)
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
doporučuji
dorty
Mia cakes https://www.facebook.com/miacakes.and.sweets?fref=ts
I ten, kdo dorty nejí, by na naší svatbě snědl ten náš klidně celý :). Vše jsme nechali na Báře-candy bar i dort a lépe jsme udělat nemohli. Báry výtvory vypadají dokonale, ale jak chutnají slovy nejde popsat. Posuďte z fotek :)
hostina
FARMA MICHAEL Rabyně
To, co vykouzlili za jídlo jsme si ve snu ani nepředstavovali. Úžasné!!!!
svatební agentura
BRIDE TO BRIDE
Ta nejlepší investice! Bez nich by to nebylo tak dokonalé!
svatebni koordinátor
BRIDE TO BRIDE v čele s- Lucie Pospíšilová, Lenka Jurigová a Jan Pospíšil
Zařídí za vás všechno. Od matriky po sponky do vlasů. Nepřeháním, Lucka vám snese modré z nebe, dá vám pocit jedinečnosti a jistoty. Já osobně jsem si myslela, že jsme letos jediná svatba, co plánuje, nedovedla jsem si představit, že na těch milion otázek stíhá odpovídat více snoubencům. :) Každý na svatbě si chválil dokonalou výzdobu a organizaci. Dodavatelé, které nám Lucka vybrala byli nejlepší z nejlepších, rozpočet dodržela přesně :), což jsme vůbec nepochopili, ale ona nám vyjednala ty nej ceny. Lucku, Honzíka a Lenku prostě potom všem budete chtít na velkém skupinovém fotu z vašeho dne. A proč? Protože oni na tu fotku patří!
ubytování
FARMA MICHAEL Rabyně
Farma je kouzelná a dokud se tam nedojedete podívat, nemůžete pochopit to kouzlo....
Žádné příspěvky