coverphoto
Aktivní

bkristin

Kristin
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 3. srp 2019
bydlí v městě Frýdek-Místek
Info o svatbe
Svatba byla 18. 7. 2020
1338
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
13 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +160
Svatební album
Kristin a Martin
18. 7. 2020 Frýdek-Místek | 164 fotek
doprava
Kategorie se moc nehodí, ale musím doporučit tandemové lety mého manžela, www.paragliders.cz a www.letsnami.cz
V návaznosti na náš novomanželský tandemový let musím upozornit, ať to sami nezkoušíte! :) manžel je profesionální a výborný tandem pilot, kamarádi, kteří letěli s námi, jsou také výbornými paraglidisty- profesionály. Kdyby někdo měl zájem o takovou zábavu na svatbě, do tandemu s pilotem může pouze jeden člověk, ale už se to na svatbách stalo víckrát, kdy ženich i nevěsta je každý v jednom tandemu, kamarádi v dalších a mezi sebou po celý let komunikují prostřednictvím vysílaček a je to také velká paráda. U nás se nakonec i kameraman na poslední chvíli přidal do tandemu ke kamarádovi, a to původně vůbec neplánoval:) Jako zážitek určitě doporučuji, ale vždy je třeba pamatovat na staré známé: Bezpečnost na prvním místě! :)
doplňky nevěsty
mix
podvazek půjčený od kamarádky, závoj ušitý mou další kamarádkou, diamantové náušnice od maminky, mé oblíbené náramky z granátu a křišťálu, které nosím denně, spolu se "šňůrkou ochrany". Kytky ve vlasech z květinové farmy Kytky z přírody. Boty- pohodlné tenisky Michael Kors, s mandalkami a květy, odolné i v mokré trávě..
svatební oznámení
martin
měli jsme pouze online formu, nechtělo se nám zbytečně dávat do tisku něco, co po čase nebo hned každý vyhodí. Design navrhl a vytvořil můj muž, hostům jsme poslali e- oznámení a s ním rovnou i info dotazník:)
doplňky ženicha
wood style, bandi a polsko
martin měl manžetové knoflíčky od našeho kamaráda z wood style, které mu ladily k pásku a botám. Pásek, kravata, kapesníček, košile z Bandi, kde mu výborně poradili a 100% se mu věnovali. Kvalitní kožené boty a oblek z Polska, hned první obchod, také skvělý servis.
zásnubní prsten pro nevěstu
brilas ostrava
Muž vybral krásný prstýnek z bílého zlata, dle mého vkusu, opravdu mile překvapil :)
make-up
beauty guru kristýna bukovjanová
Kristýnka je špičkovou profesionálkou v oblasti krásy, pracuje s kosmetikou Linda Meredith a postarala se nejen o bezchybný makeup po celý den, ale i účes a předsvatební kosmetickou péči, pomáhala s organizací, dala do toho celé své srdce a veškerý svůj um. Mám obrovské štěstí, že je mou další úžasnou budoucí švagrovou :)
dorty
adelicious, mamča, teta, švagrová, spirála, blackkale, kolbaba, mental café
Svatební dort měla tvořit moje sestra, firma Adelicious Lakeland, bohužel ji s celou její rodinou let zrušili (covid), a tak poslala zásilku s nástroji, potřebnými k pečení a instruovala naší mamču a tetu na dálku... povedl se výborně, byl lahodný a krásný, lepší být nemohl!!! Měl různé příchutě, hlavní byla mascarpone s ovocem, jedno patro bylo tuším limetka a mango, jedno jahody, jedno čokoláda... no, už ani přesně nevím :) Cukroví a muffinky také dotvořily k tomu. O další výborné sladké se nám postarala organizace Spirála z Ostravy, o raw a veganské zákusky BlackKale, o další dorty Kolbaba, prvotřídní makronky vytvořila sestra mého muže s jejím přítelem, stejně jako sušenky s nápisem láska a s květy života. O kávový servis se svým stylovým kafe vozíčkem a lahodnou kávou Laura Coffee na tisíc zajímavých způsobů se s nadšením a radostí postarali Mental Café z Ostravy a také to považuji za nejlepší volbu a nejen já.. všichni z nich byli nadšení a rádi se na ně budou obracet.
víno
od rodiny z jižní moravy
všem vinařům moc chutnalo, já ani můj muž jsme volili jiné nápoje..
bkristin přidala novou fotografii
21. bře 2021

Kristin a Martin

(164 fotek)
Svatební album
VYBRALI JSME