coverphoto
Neaktivní

berunda_brunda

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
!!! Zde na střeše sbírám hlavně inspiraci a ukládám si fotky, které se mi líbí do "oblíbených". Pokud se najde nějaký autor, kterému to bude vadit, napište. Děkuji. !!!
zaregistrovala se 13. bře 2011
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
dorty
Jana Hrany
Dortíky byly skvělé, ještě teď se mi sbíhají sliny, když na ně pomyslím :-) A cena byla naprosto "směšná". Kdo by chtěl kontakt, napište si do IP :-)
výslužky
Lahůdky a pekařství Martina Plaňková v Plzni
Objednávku si vzala na starosti majitelka a vedoucí obchodu, paní Plaňková. Perfektní přístup, rychlé a jasné jednání. Cena skvělá.
hostina
hotel Primavera
!!! NEDOPORUČUJI !!!
hostina
Restaurace Slovany - "Chválenda"
Byli jsme velice spokojeni. Hostinu jsme plánovali původně úplně jinde - v hotelu Primavera. Tam se k nám ale neprofesionálně zachoval samotný pan ředitel hotelu Martin Chaluš. Bližší informace v mém albu příprav, nebo ráda napíšu do IP.
květiny
Eva Benešová
Moc šikovná, původně jsem chtěla kytku úplně jinou, ale jsem moc ráda, že jsem si to rozmyslela.. Kytičku obdivovali všichni svatebčané. Ostatní květiny a výzdoba byly parádní také.
účes
Monika Sochorová
Když jsem šla na zkoušku účesu, neměla jsem vůbec představu, jaký účes bych chtěla.. Nechala jsem vše na Monče a jsem moc ráda, že jsem tak udělala. Účes ke mě naprosto padl!
make-up
Petra Svobodová
Péťa je opravdový profesionál, když jsem se poprvé uviděla v zrcadle nalíčená, málem to se mnou seklo! :-)
fotograf
Michal Volek - fotograf
Skromný a sympatický mladík, který mnohonásobně předčil naše očekávání. Jsme z fotek nadšeni, díky němu budeme mít krásnou vzpomínku na naši svatbu.
Žádné příspěvky