coverphoto
Neaktivní

barusna

B
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 9. úno 2013
Info o svatbe
Svatba byla 7. 8. 2015
3180
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (3)
Kolekce
  • Cake
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +80
Svatební album
B a J
7. 8. 2015 České Budějovice | 84 fotek
květiny
Květinářství v Kanovnické, České Budějovice
Úžasný přístup!Původně jsem si myslela, že si kytici uvážu sama, manžel mi pěstoval chilli papričky, které jsem tam chtěla a já že přidám pár lučních květin. Nakonec se toho na DIY sešlo dost a tak 3 dny před svatbou jsem donesla do květinářství papričky s prosbou o uvázání svatební kytice. Květinářka byla úžasná - hned mi doporučila, co se k tomu hodí, dokonce mi navrhovala, ať si někde na louce něco nasbírám, že nemá možnost to dodat. Kytice pak byla překrásná, přesně se hodila k atmosféře "letní svatby s trochou koření":). Uvázala i korsáž pro ženicha a připravila mi květiny do vlasů. "
fotograf
Eva Albrechtová
Eva je velmi milá dáma, podpořila mě ve svatební den, i pomohla s přípravou, když se toho k fotografování moc nedělo. Vybrala jsem si ji, protože umí hezky zachytit atmosféru, pohyb...trochu mě jen zklamaly společné fotky s ženichem, na některých vypadáme strnule a přitom by na to stačilo upozornit při focení. Komunikace přímo při focení bych viděla jako jediné minus, na které je třeba upozornit. Jinak jsou fotky svatebčanů a prostředí moc pěkné.
popůlnoční šaty
Little Mistress, koupeno přes ZOOT
Šaty na piknik
catering
DreamWedding
Židle na obřad jsme měli z DreamWedding.cz - spolupráce skvělá, cena dobrá. Dále 2 rautové stolky z Výstaviště České Budějovice
svatební šaty
ZARA konfekce
Doplnila jsem jen stužku v pase
svatební oznámení
DIY - nevěsta sama:)
doporučuji
výzdoba
DIY - nevěsta sama:)
doporučuji
svatební prsteny
Veronika Krátká, Tullipe
Naprostá spokojennost. Máme nadčasové hladké kroužky z bílého zlata a uvnitř osobní rytinu. Paní Krátká je nesmírně milá a profesionální, měli jsme několik zkoušek, aby prsteny opravdu padly a abychom si "osahali" i šířku. Já jsem si prsten nakonec nechala "ztenčit" z 5 na 4 mm a manžel musel po létě zmenšovat obvod, ale nic nebyl problém, všechny úpravy a údržba v ceně. Na tuhle spolupráci rádi vzpomínáme.
barusna přidala 8 nových fotografií
26. kvě 2017

B a J

(84 fotek)
Svatební album
VYBRALI JSME