coverphoto
Neaktivní

barus2

Barbora
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. bře 2013
Info o svatbe
Svatba byla 21. 6. 2014
3595
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +34
Svatební album
Barbora a Radim
21. 6. 2014 Karviná | 38 fotek
lampiony štěstí
levnedarecky.cz
Komunikace super, dodání rychlé. Trochu mne však lampiony sklamaly, protože polovina šla zapáli a polovina ne. Z vosku kapalo a ne a ne zapálit. Lampióny, které jsme zapálili letěly krásně:-)
obuv
John Garfield - shopping park Ostrava
Boty jsou nádherné, pohodlné. Vydržela jsem v nich celý svatební den. To jsem tedy opravdu dlouho hledala svatební boty co by mi padly a byly pohodlné. Použiji je i na plesy :-)
květiny
Květiny Kamélie
Nádherná svatební květina. Vše jak jsem si představovala. Byla jsem opravdu moc spokojená. Také obě maminky měly krásné květinky. Svědkyně měli nádherné náramky z živých květin. Opravdu spokojenost 1***
výzdoba
Květiny Kamélie
Nádherná výzdoba, dle mých představ. Za mě 1***
svatební prsteny
OK-Snubníprsteny- Jaroslav Nešleha
Prstínky jsou nádherné. Byly doma během 2 dnů, takže dodání bylo velmi rychlé. Spokojenost po všech stránkách. Doufám, že bude za pár let pořád krásný jako teď :-)
účes
Petra Levková - Havířov
Nádherný účes mi vytvořila moje úžasná kamarádka. Opravdu byl krásný a vydržel celý svatební den. Lépe jsem si vybrat nemohla :-)
make-up
Nikol Nedorostková - Havířov
Dokonalé a krásné líčení vydrželo celý svatební den, i když mi jsem brečela jako želva :-) Mimo to líčila Nikolka i moji maminku, manželovu maminku, a 2 kamarádky a opravdu jim to moc slušelo. Nikolka ze mě udělala princeznu :-) Mockrát ji za to děkuji :-)
popůlnoční šaty
svatební salon Vanessa
Popůlnočky taktéž ze salonu Vanessa. Jsou opravdu nádherné. Šaty jsem však nepoužila, protože jsem nechtěla sevléknout, tak nádherné svatební šaty, které mám jen jednou za život:-) Byly však použity na svatbě od známých a budou využity ještě na plesy :-)
Žádné příspěvky