coverphoto
Neaktivní

astracreek

Lenka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. úno 2009
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 12. 10. 2013
3807
dní po svatbě
Aktivita
41 příspěvků ve fotoblozích
647 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (15)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +94
Svatební album
Lenka a Michael
12. 10. 2013 Benešov | 98 fotek
výzdoba
Alucca
Objednali jsme si svatební strom a talířek pod prstýnky s motivem draka. Oboje bylo naprosto úžasné a ještě jsme dostali malinký dáreček. Děkujeme, že jsme mohli mít takový krásně ladící doplněk. Svatební strom už nám visí hezky doma :)
víno
Leona Václavíková
Naprosto úžasná svatební vínka jako dárek pro hosty s motivem draka, který jsme si sami navrhli, ale barevně nám ho nádherně zpracovali. Vyšli nám vstříc i s nealkoholickým "vínem" pro hosty, kteří nepijí alkohol. K tomu ještě čokoládky pro děti se stejným motivem. Hosté byli nadšení, nic takového neznali. Mockrát děkujeme za úžasnou spolupráci!
květiny
květiny Levante - osobní floristka
Krásná květinová výzdoba, která pro mě byla překvapením, protože jsme se ani nedohodly na druhu květin. Jediný požadavek byl - originální a v podzimních barvách. Vše bylo parádní, výzdoba obřadního místa svíčkami mi vyrazila dech. A květina pro nevěstu a maminky... nádhera.
Nejlepší kameraman pod sluncem. Natáčeli jsme už před svatbou a bude to strašný úlet. Celou dobu jsme o něm nevěděli, úžasná spolupráce. A výsledek je naprosto dokonalý :) https://vimeo.com/82176789
make-up
Svatební studio ANET
Líčila mě Romana. Paráda. Nemohu si na nic stěžovat. Úžasná spolupráce, výsledek držel celý den i přes litry slz :) A nehty od Áji byly také úžasné. Nikolu musím pochválit za super líčení na boudoir, fotky sklidily velký úspěch. Děkuji vám všem, jste úžasné!
šperky
Lassy - Kouzelný koníček
Čelenka, kterou už jsem pár let měla, a náhrdelník s náušnicemi k tomu dodělávaný. Spokojenost veliká.
svatební prsteny
Ateliér Invencie - Vojtěch Bem
Prsteny jsou nádherné, zvláštní a originální. Výborná spolupráce po celou dobu. Chtěla jsem jeden černý diamant, ale skončila se třemi hnědými diamanty a jsem moc ráda.
ženichův oblek
The Dark Angel Studio
Dělané na zakázku v Anglii 14 dní před svatbou. Vyřídili vše rychle, sehnali speciální látku na kabát a bylo to velmi levné.
Žádné příspěvky