coverphoto
Neaktivní

annypoluxen

Anna Pazderová  /  24 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. zář 2019
Info o svatbe
Svatba byla 8. 8. 2020
1358
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Srpen 2020
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
účes
barbora zegzulková
Naprosto dokonalý make-up i účes, který mi nejen vydržel po celý den bez žádného zásadnějšího poškození, ale navíc mi jej všichni chválili. Barča je opravdová profesionálka a skvěle poradí, co se na vaši pleť nejlépe hodí a navíc si s ní skvěle popovídáte a zasmějete :)
svatební šaty
zakázkové krejčovství tinakli
Svatební šaty jsem objevila díky inzerátu tady na Beremese a ihned jsem se do nich zamilovala! Ovšem zjistila jsem, že původní sukně mi úplně nelichotí, takže jsem hledala perfektní krejčovství v Praze, kde by mi sukni upravili. Narazila jsem na paní Martinu z krejčovství Tinakli, kterou nemůžu nic jiného, než doporučit dalším nevěstám! Skvěle mi poradila, jaká sukně se bude ke korzetu nejvíce hodit a ušila ji s naprostou dokonalostí. I díky ní jsem se ve svatební den cítila krásně a v šatech jsem vydržela celý den :)
květiny
květinářství gracia jablonec nad nisou
Květinová výzdoba a hlavně má svatební květina pro mě byla opravdu důležitá, proto jsem také dlouho vybírala to pravé květinářství, až jsem narazila na Květinářství Gracia. Paní majitelka je opravdu milá žena na svém místě a skvěle nám poradila s kombinací květin :)
svatební prsteny
zlatnictví rýdl - zásnubní a snubní prsteny.
Dlouho jsem vybírala to pravé zlatnictví, aby se prstýnky brzy nepoškodily a musím říct, že Rýdl byl to jedinou a pravou volbou! Prstýnky po měsíčním nošení jsou stále jako nové :)
dorty
královský cupcake
Naprosto výtečný svatební dort, po kterém se opravdu zaprášilo.. hosté nám málem seškrábali barvu na talířcích, jak jim chutnal :-D s manželem jsme si vybrali trochu netradiční kombinaci, a to limetkové těsto a malinový krém :)
fotograf
teri kruzelova
Terka je naprostá profesionálka ve svém oboru. Máme od ní opravdu nádherné fotky a po celý svatební den, co byla s námi (i na všech předchozích schůzkách) měla úsměv na tváři a skvělou, milou náladu. Terka opravdu ví, co přesně vyfotit :)
Žádné příspěvky