coverphoto
Neaktivní

andromedastoupajici

Jaroslava
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. čvn 2015
bydlí v městě Opava
Info o svatbe
Svatba byla 29. 2. 2016
2942
dní po svatbě
Aktivita
17 příspěvků ve fotoblozích
124 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +63
Svatební album
Jaroslava a Jakub
29. 2. 2016 Opava | 67 fotek
ženichův oblek
BANDI
Perfektní. I po zaplacení a úpravách nám byli ochotni vyměnit vybraný oblek za jiný, protože dostaly novou kolekci a tak byl prostě lepší. Oblek nádherný.
dorty
Cukrárna Jařabová
Dort byl výborný. Paní cukrářka jen nepochopila jak funguje Möbiova páska, tak jsem musela předělávat. Ale není každý matematik. Jinak byl dort povedený.
hostina
KD Na Rybníčku
Z obřadu stačilo vyjít do patra. Celkově perfektní. Jídlo úžasné. Domluva skvělá. Prostory krásné. Dobrá poloha.
civilní obřad
KD na Rybníčku - velmi chutný raut
Podle matriky i podle majitele jsme byli první, kdo měl obřad v těchto prostorách. Vyšli nám perfektně vstříc a obřad byl opravdu nádherný.
svatební šaty
Studio svatební módy - EMMI MARIAGE, JULIA GASTOL, CAMELLA a Český náramek
O úžasném přístupu jsem tu psala už několikrát. Ale opakování neškodí. :) V tomto salónu se každá nevěsta prostě musí cítit jako princezna. Šaty jsem si nechala šít na míru a spokojenější bych už být ani nemohla. Šaty přišly rychle a naprosto dokonalé. Vydržela jsem v nich celý den a všichni jen obdivovali. Lépe jsem si vybrat nemohla. :)
hudba
Jiří Halák / DJ Sonido
Tady prostě musím doporučit! Měli jsme to i s ozvučením obřadu. Vše proběhlo zcela hladce a zcela profesionálně jsme o něm ani nevěděli. Odpolední produkce skvělá. Všichni se bavili a byť jsme měli svatbu v týdnu a lidi museli druhý den do práce a škol, tak se pařilo až do jedné do rána. Všichni si moc chválili a byť od nás nedostal jasné instrukce, tak se trefil naprosto přesně. Vycítil náladu na parketu. Zajímal se o program a byl jeho aktivní součástí. Prostě palec nahoru a pět hvězdiček k tomu. :)
Žádné příspěvky