coverphoto
Neaktivní

anaykas

Jana  /  37 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. bře 2018
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 10. 8. 2019
1689
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +24
Svatební album
Jana a Jakub
10. 8. 2019 Břeclav | 28 fotek
make-up
Martina Styling
Krásně nalíčí i učeše:) Má studio v Brně.
hostina
Vinařství u Kapličky - Zaječí
Obřad, hostina, ubytování - vše na jednom místě. Pokud plánujete svatbu s cca 100 hosty a hledáte místo, kde by mohl proběhnout celý svatební den bez zbytečných přejezdů, tohle by mohlo být ono. Něco to bude stát, ale se svatbami mají U Kapličky bohaté zkušenosti, všechno zařídí a na všem se dá nějak domluvit.
fotograf
Teri Kruzelova
Chtěli jsme momentky, co mají atmosféru, hlavně žádné strojené pózování a přepálené barvy (bělostná nevěsta rozpláclá na ostře zeleném trávníku, znáte to..). Portréty jsme měli hotové za půl hodinky. S fotkami naprostá spokojenost, splnily naše představy. Velká škoda, že Teri teď (2021) svatby nefotí, je to moc milá a profesionální fotografka.
dorty
cafe jen
Nechtěli jsme klasický těžký svatební dort, chtěli jsme svatební mrkváč! Kavárna sídlí v domě, kde bydlíme, jejich mrkvový dort milujeme, proto to byla na svatbu jasná volba. Cesta z Prahy na Moravu byla mírně stresující, ale dort přežil :D Kavárna má zkušenosti s cateringem, udělají vám dobré cupcakes i jiné drobné občerstvení. Krásně to vypadá i chutná.
květiny
lucija decor
Květinářství Lucija v Hustopečích je skrytý poklad. Paní Eva dokáže i z vágního popisu představy vykouzlit kytice snů. Pokud máte svatbu na jižní Moravě, nikde jinde už kytky hledat nemusíte, tohle je ono!
anaykas přidala 2 nové fotografie
15. dub 2021

Jana a Jakub

(28 fotek)
Svatební album
Inspirace
VYBRALI JSME