coverphoto
Neaktivní

anajte

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. led 2013
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
202 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
dárky pro hosty
Edit´s Factory
skvělé odznáčky místo vývazků
make-up
carokrasna.cz Kateřina Jakešová
Nejlepší. Katka je moje kamarádka a je to naprosto zlatej člověk, jak krásně mě nalíčila vidíte v albu, dokonce i na fotkách v pokročilých nočních hodinách mám make up perfektní :) a celé dopoledně se mě taky snažila rozptylovat, když tam kadeřnice stresovala.
účes
studiodp.cz Dagmar Holcová
Účes mi udělala moc pěkný, vydržel do večera :) Jen trochu flexibility bych ocenila, celé dopoledne po dobu příprav několikrát opakovala, jen abych to stihla, asi to nestihnu, to je hrozně málo času.... apod. Ano, času asi nebylo nejvíc, ale trochu improvizace a empatičtějšího přístupu bych ocenila, cena také nebyla nejnižší, dvě zkoušky a den D vyšli na 2 800.
svatební prsteny
Zlatnictví Mádr
Doporučuju. Skvělý přístup, probereme s Vámi všechny možnosti, návrhy velmi věrně kreslí, takže obrázek o konečném prstýnku je dostatečný, a předem odhadnutou cenu nepřkročí, na tom si zakládá.
květiny
LaTulipa
Krásné kytičky můžete vidět v albu, co v albu vidět nemůžete je skvělá paní Špálovská, kytky dovezla na místo a ještě pomáhala kadeřnici s úpravou květin do drdolu. Ještě jednou děkuji :)
ženichův oblek
Bandi.cz
Vše pro gentlemany na jednom místě, nedoporučuju tam chodit v neděli odpoledne, trochu to nestíhali :)
dorty
Homecakes
Dort na byl výtečný a za výbornou cenu. Pro 15 osob nás dort vyšel na 1000 a doprava na 250, všude jinde si za ten dort řekli dvojnásobek. Paní Pourová nemá kamennou cukrárnu, peče jen dorty na zakázku, tudíž má menší náklady, nízká cena se na kvalitě dortu vůbec neprojevila. Paní Pourová je moc milá a poctivě nám sháněla mašli na dort v barvě, kterou jsem chtěla.
svatební oznámení
Tygr u Stromovky
Oznámení jsme si navrhovali sami, nechali jsme si ho jen vytisknout v Tygrtisku, objednávka se dá zadat emailem a také ceny mají velmi dobré při porovnání s ostatními.
Žádné příspěvky