Bazar > Prodávající > pet23 > Recenze

Recenze bazaru užívatele pet23

Průměrně hodnocení
5.0 (255 hodnocení)
Průměrné hodnocení za posledních 12 měsíců
5.0 (3 hodnocení)
Recenze:
leni4 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
27.06.2022
Krásná práce👍
hana_klimova 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
12.02.2022
:)
ashley18 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
31.01.2022
Doporučuji. Skvělá komunikace i odeslání. 😊
claricella 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
04.05.2021
Vše proběhlo v pořádku, paní Petra je moc šikovná a vstřícná. Doporučuji :)
monikatcr 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
27.02.2021
Super zboží, rychlé dodání, bezproblémová komunikace. Doporučuji.
27.08.2019
Vše v naprostém pořádku, skvělá komunikace, vstřícnost a rychlé odeslání. Děkuji.
07.03.2019
Moc šikovná slečna a jenom vřele doporučuji, úžasná práce :-)
11.10.2018
Perfektní komunikace, rychlé dodání a zboží odpovídá přesně fotografiím. Moc děkuji.
13.05.2018
Jmenovky nádherné, krásná práce, vše v pořádku, rychlé dodání. Vřele doporučuji :-) ;-)
02.02.2018
Rychlá práce, nádherná práce, úžasná komunikace! Mohu jen doporučit! Děkuji :-)
24.01.2018
Opět mohu jen doporučit, krásná práce děkuji :-)
27.10.2017
Jsem rada,ze i po vice.jak 4 letech jsem mela prilezitost objednat u vas.Opet vas mohu doporucit,dekuji
12.10.2017
Vše super, doporučuji! :-)
02.10.2017
Skvělá komunikace, ochota. Rychlé odeslání zboží. Děkuji a doporučuji. :-)
26.09.2017
Vše super, mohu jen doporučit. Děkuji :-) :-) :-)
28.08.2017
Jsem maximálně spokojena. Mohu jen doporučit :-)
07.08.2017
Vše v pořádku, spokojenost, doporučuji ;-)
30.06.2017
Mockrát děkuji, vše super, obrovská spokojenost! :)
15.06.2017
Super komunikace a velice rychlé jednání, paní je moc šikovná, dekorace mi vyrobila do pár dnů :) DOPORUČUJI
13.06.2017
vse v poradku,bezva domluva. Dekuji
11.05.2017
Skvělá komunikace, rychlé zaslání, psychická podpora při hledání zásilky :-D Mohu jen doporučit!
31.03.2017
Vše v naprostém pořádku, paní je moc šikovná - krásné věci a skvělá milá a ochotná komunikace a bleskurychlé odeslání! Děkuji a doporučuji!! :-)
velmi doporučuji paní je skvělá vše bylo rychlé děkuji Nela :-)
23.01.2017
nadherna prace, jsem velmi spokojena...doporucuji! :-)
Jsem velmi spokojená. Svatební kniha je nádherná. Mohu jen doporučit. Výborná komunikace, rychlost. Úplná spokojenost. Jen doporučuji. ;-)
20.09.2016
nadherna prace , skvělá domluva vše naprosto v pořádku,vrele doporučuji a moc děkuji
19.09.2016
mohubjen
08.09.2016
Skvely obchod vse ako domluva a hlavne rychlo.super vsem doporucuji
06.09.2016
skvělá domluva, ochota, rychlost, max spokojenost, vřele doporučuji :) x-) ;-)
30.08.2016
:-) skvele vse poradku
29.08.2016
Skvela domluva, trpeĺiva i se mnou-jsem zmatkarka, opravdovy profik, preju aby se darilo cim dal vic! :-) (a ono bude)
22.08.2016
Paní je velice milá a ochotná, zboží dorazilo krásné a v naprostem pořádku Takže určitě doporučuji..Veronika :-) .
09.07.2016
Doporučuji, krásné vývazky, supr komunikace :-D
Vsem DOPORUCUJI :-) Uzasna komunikace,a suprove kyticky :-)
Doporučuji! Milá a rychlá komunikace a zboží krásné emoticon
10.06.2016
Všem doporučuji,kytice je nádherná :-) bezproblémová komunikace a doručení.
08.06.2016
Vřele doporučuji! ;-) Rychlá komunikace a bleskové zaslání.Čelenka uuužasná.Děkuji ;-)
03.06.2016
Doporučuji! :-) Milá a rychlá komunikace a zboží krásné :-)
26.05.2016
Skvělá a rychlá kominikace a doručení! Doporučuji :-)
Super komunikace, rychlý obchod a podvazek je ještě krásnější než na fotografii. Rozhodně doporučuji :-)
29.04.2016
Skvělá komunikace, podvazek krásná práce, rychlost. Doporučuji :-)
24.04.2016
Vše proběhlo na jedničku! Doporučuji! :-)
02.04.2016
Krásný polštářek pod prstýnky. Bleskové dodání a parádní práce! Jsem moc spokojená a paní Péťu vřele doporučuji :)
15.03.2016
Výborná komunikace, vše bez problému, balíček dorazil perfektně zabalený a zboží odpovídá fotce:-) mohu jen doporučit ;-) ;-) ;-)
06.03.2016
Skvělá komunikace, milá a ochotná paní. Šerpy naprosto dokonalé, kvalitní. Doporučuji!!!! ;-)
23.02.2016
Výborná komunikace,paní velice ochotná...kytice překrásné...vřele doporučuji! :-)
09.02.2016
Rychlá komunikace i dodání. Květinka odpovídá fotografii, takže super. :-)
25.01.2016
Balíček dorazil cca za týden od objednávky, skvělá komunikace, mohu jen doporučit :-)
14.01.2016
Doporučuji, jsem moc spokojená. Perličky jsou krasne a ta truhla modrá se nam moc se snoubencem libi :-)
01.11.2015
Doporučuji. Jsem velmi spokojená. Jednání i dodání rychlé :-)
10.09.2015
Super obchůdek. Veliká spokojenost. Dobrá komunikace. 100 % DOPORUČUJI ;-)
25.08.2015
Moc děkuji za obchůdek,vše proběhlo v naprostém pořádku a jsem moc spokojená :-)
16.08.2015
Moc moc musím poděkovat a moc doporučuji paní Petrušku,kytice nádhera x-) :-)
11.08.2015
Moc moc doporučuji! Děkuji za vstřícnost, důvěru a rychlost odeslání balíčku! Skvělé jednání a domluva! ;-) Ještě jednou děkuji! ;-)
12.07.2015
Moc děkuji za super obchůdek! DOPORUČUJI!!! :-)
25.06.2015
Vše v naprostém pořádku, příjemná komunikace děkuji a ráda doporučím :-) :-) :-) :-) :-) :-)
19.06.2015
Vše v naprostém pořádku, milá a ochotná paní prodávající, rychlé doručení, krásné zboží.. Moc děkuji a všem doporučuji :-)
17.06.2015
Doporučuji , vstřícnost, ochota , rychlé doručení..Moooc děkujem :-)
16.06.2015
Skvělá domluva, ochota, zboží perfektní. Děkuji :-)
16.06.2015
Vše OK. Doporučuji. :-)
04.06.2015
Doporučuji, rychlé jednání, perfektní komunikace :-) Paní vyšla vstříc, i přesto, že jsem si vzpomněla skoro na poslední chvíli :-)
27.05.2015
Velmi doporucuji, perfektni komunikace, rychle doruceni, a zhotovene kyticky jsou nadherne provedene :), dle meho prani :). Dekuji
15.05.2015
Velmi doporučuji, Velmi dobrá komunikace a o věcích co mi přišli ani nemluvě.Prostě bomba ;-)
11.05.2015
Paní Petru nemohu nic než chválit. Bezproblémová komunikace, rychlost provedení a se vším Vám ochotně poradí. :-) Doporučuji :-)
06.05.2015
Skvělý obchod, spolehlivá prodávající. Děkuji. :-)
06.05.2015
Vše v naprostém pořádku. Milá a ochotná paní, vyjde ve všem vstříc. Mohu jen doporučit :-)
15.04.2015
Výborná komunikace a ochota, doporučuji :-)
08.04.2015
Petro dekuji za super zboží, opet vše krásné, skvělá domluva a rychlost dodání :-)
08.04.2015
Balíček dorazil v pořádku, vše je moc krásné a můžu jen doporučit! :-)
07.04.2015
Pěkné výrobky, dobrá komunikace a rychlost dodání. Za mě určitě palec nahoru :-)
29.03.2015
Výrobky jsou krásné.Doporučuji ;-)
25.03.2015
Skvělá domluva a rychla domluva, paní je velice ochotna a výrobky jsou opravdu nádherné! Vřele doporučuji.
21.03.2015
skvělá domluva, pěkné zboží, doporučuji :-)
18.03.2015
Chtěla bych moc poděkovat za nádherné kytky a skvělé zboží. Vynikající práce, skvělá komunikace, rychlost dodání. Moc děkuji a doporučuji.
05.03.2015
Kytičky dorazily a jsou nádherné, děkuji a doporučuji :-)
02.03.2015
I přes mé netradiční přání mi paní Petra udělala krásné kytice přesně podle mých představ. Milá, ochotná, výborný přístup a komunikace. Doporučuji!)
23.02.2015
Paní Petra je úplná kouzelnice a dělá překrásné kytky a výzdobu :) Ochotná, milé chování, vynikající práce.. Určitě všem doporučuji! :-)
17.02.2015
Děkuji za krásnou kytici a podvazek jsem moc spokojená :-)
28.01.2015
Vrele doporucuji,pani Petra je skvela,velmi ochotna i pri komplikaci,kterou jsem Petre pripravila s dodanim.Jeji prace je uzasna.Diky Petro :-)
05.12.2014
Moc děkuji jsem mile překvapená a moc spokojená x-)
02.12.2014
Skvělá domluva, ochota a rychlost. Doporučuji :)
01.12.2014
Výborná komunikace, rychlé jednání, určitě všem doporučuji. ;-)
19.11.2014
Doporučuji, vše bylo delano na objednavku a vysledek je užasny!!!Moc dekuji. :-) :-) :-)
29.10.2014
Můžu jenom doporučit.Úžasná domluva a nádherná práce.Paní vyrobila výrobky na přání. Moc děkuji
23.10.2014
Vše tak jak má být!Moc děkuji a rozhodně Vás mohu všem doporučit! :-)
23.09.2014
super komunikace,obrovská ochota a nádherná práce,moc děkuji a můžu jen a jen doporučit :-)
19.08.2014
Výborný nákup, paní mi dokonce vyrobila výrobky na přání a vše vypadalo nádherně :-)
13.08.2014
Děkuji za příjemný a rychlý obchůdek :-)
11.08.2014
Moc dekuji za super obchůdek.Skvělá domluva a rychlé dodání balíku.Všem mohu jen a jen doporučit :-)
08.08.2014
Naprosto můžu dopručit, ochota, komunikace, rychlé vyřízení, podvazek nádhernej!
08.08.2014
skvělá komunikace, balíček přišel brzy..vývazky jsou moc krásné, moc děkuji za super obchod..DOPORUČUJI.. :-)
06.08.2014
Skvělá komunikace, rychlé odeslání balíku doporučuji ostatním. :-)
05.08.2014
Rozhodně doporučuji :-) Velká ochota a výborná komunikace :-) Děkuji :-) :-)
31.07.2014
DOPORUČUJI!!!Paní je trpělivá a ochotná...super obchůdek a skvělá spolupráce...paní je opravdu třída...! :-)Moc děkuji :-)
28.07.2014
Doporučuju!! ochota trpělivost a kytice je hezčí než na obrázku spokojenost <3 ♥♥♥♥
27.07.2014
Můžu všem jen doporučit, perfektní spolupráce :-)
23.07.2014
Perfektní nakupování, rychlá a výborná komunikace. Můžu všem doporučit. :-)
18.07.2014
Naprosto doporučuji, nejlepší nakupování a nejpříjemnější, které jsem zažila. Naprosto bezproblémová komunikace,paní moc ochotná :-) :-D ;-)
17.07.2014
Opět moc děkuji za obchůdek. Balíček dnes dorazil. Mohu jen doporučit :-)
17.07.2014
Skvělé a úžasné vše co jsem si objednala. Doporučujum paní je strašně moc šikovná. ;-)
12.07.2014
Moc děkuji za obchůdek...velmi milá paní a měla velkou trpělivost. Bez problémů mi dodělala pár věcí a velmi rychle. Můžu všem jen doporučit. :-)
12.07.2014
Moc děkuji za obchůdek...velmi milá paní a měla velkou trpělivost. Bez problémů mi dodělala vár věcí navíc a velmi rychle. Můžu jen doporučit. :-)
09.07.2014
jsem velmi spokojena a moc doporučuji ostatním:)
08.07.2014
Děkuji za obchůdek, zboží dorazilo v pořádku !výborná komunikace !DOPORUČUJI !! ;-) ;-)
03.07.2014
Moc Děkuji za balík, jsem se vším spokojená - jste moc šikovná, domluva za 1*, proto doporučuji všem :-)
02.07.2014
Perfektní spolupráce, určitě všem doporučuji ;-)
20.06.2014
S Petrou byla skvělá komunikace. Vše proběhlo rychle a bez problémů. Polštářek pod prstýnky je nádherný!
19.06.2014
Děkuji za spolehlivý a rychlý obchůdek :-) ! Se svatební dekorací jsem spokojená :-).. Jako prodávající Vás ráda DOPORUČUJI :-) !!
16.06.2014
zboží dorazilo v pořádku, rychlá komunikace. prostě vše perfektní :-) paní určitě doporučuji :-)
16.06.2014
vše v pořádku, výborná komunikace a domluva ;-) doporučuji všem 8-)
13.06.2014
Super rychlost :-) Paní je úžasná a naprosto rychlá :-) Vřele doporučiji, kytička je nádherná :-) :-) :-) :-)
12.06.2014
super, rychlé jednání..... vše ok. Rozhodně doporučuji ;-) :-) ;-)
08.06.2014
Spokojenost, krásné a cenově dostupné zboží, rychlá a bezproblémová akce :)
03.06.2014
bezvadna komunikace, rychlost, vrele doporucuji ;)
29.05.2014
Děkuji moc vše v pořádku došlo .
21.05.2014
Děkuji za obchod. Všem doporučuji :-)
21.05.2014
Maximálně úžasná spoluzpráce, perfektní komunikace......všem vřele doporučuji :-)
17.05.2014
Určitě mohu doporučit, vše proběhlo naprosto v pořádku ;-)
16.05.2014
Vřele doporučuji ,rychlé jednání ,krásné zboží :-) maximální spokojenost
16.05.2014
Děkuji za obchod. Kytičky jsou překrásné.. :-) Mohu všem jen vřele doporučit.. =)
13.05.2014
dekuji za obchod,vse perfektni a rychlé..doporucuji.. ;-)
13.05.2014
super úúúúžasná komunikace, jsem naprosto spokojená. Moc děkuji za ochotu :) VŠEM DOPORUČUJI!!!!
09.05.2014
Díky za ochotu a milou komunikaci, vše na jedničku :-D :-D :-D Katka
09.05.2014
Dobrý den, podvazek dnes v pořádku dorazil, děkuji za rychlý a bezproblémový obchod! :-) Peťa.
09.05.2014
Dobrý den,
01.05.2014
strašně moc krásné všichni hleděli že to není živé a přitom to tak vypadá...... všem můžu DOPORUČIT....prodávající šikovná a strašně moc ochotná ;-)
30.04.2014
Doporučuji jsem moooc spokojena :-)
26.04.2014
Rozhodně doporučuji, vše v pořádku, rychlé zaslání a hlavně krásná kytička.
12.04.2014
Moc a moc děkujeme za skvělé doplňky k naší svatbě, jsme moc spokojeni...ráda Vás všem doporučuji!!:-)
11.04.2014
Děkuji za obchůdek.....vše v pořádku x-) DOPORUČUJI :)
08.04.2014
děkuji za rychlost a hlavně ochotu vyjít vstříc rozmařilé nevěstě .-)
07.04.2014
spokojenost :-) moc děkuji za obchůdek :-)
03.04.2014
Děkuji za obchod a doporučuji!
naprosto svělá komonikace obrovská ochota a vyrobené květiny naprosto předčily mé očekávání...bomba...ještě jednou děkuji :-)
17.03.2014
Děkuji za obchod, ochotu a super domluvu :-) Doporučuji!
13.03.2014
Naprostá spokojenost :-) . Děkuji za obchůdek ;-)
24.02.2014
Kytička s korsáží dnes dorazila. Vše vypadá úúúúžasně :-) Moc děkuji a všem Vás vřele doporučuji :-)
19.02.2014
věcičky krásné, komunikace dobrá - doporučuji
16.02.2014
Naprosto úžasná práce a obrovská spokojenost. Ráda si od Vás nechám vyzdobit celou českou svatbu :) Perfektní ručičky!!! Děkuji
03.02.2014
Rychlá komunikace i výroba. Můžu jen doporučit.
01.02.2014
Vše v pořádku. Kytička úžasná. Mohu doporučit. :-)
31.01.2014
Vše naprosto dokolané. Balíček dorazil v pořádku. :-) Rychlá a super komunikace. Moc děkuji. DOPORUČUJI :-)
29.01.2014
Kniha hostů je nádherná, obchůdek proběhl rychle, výborná komunikace! Mohu jen doporučit!100% spokojenost!!! :-)
26.01.2014
Polštářek krásný, přesně odpovídá obrázku, i barvy. Komunikace dobrá, rychlé dodání. Určitě doporučuju. :)
24.01.2014
Maximální spokojenost, děkuji :-)
24.01.2014
...balíček dorazil, kniha hostů krásná. Všem doporučuji. :-)
24.01.2014
Mohu jen a jen doporučit :-)
11.01.2014
;-) všem vřele doporučuji
10.01.2014
Opět vše v pořádku, děkuji za mašle na kliky aut a děkuji za mašle na auta. :-)
07.01.2014
tak balíček již dorazil. Moc děkuji za obchod. Doporučuji dál.
12.11.2013
Truhlička moc hezká. Vše probíhalo v pořádku. Dobře zabalená bez poškození. Bezproblémová komunikace. Doporučuji ;-)
31.10.2013
Super obchod, moc děkuji, jsem spokojená.
21.10.2013
Kytičky dorazily v pořádku, moc děkuji a doporučuji :-D
15.10.2013
Balíček dorazil v pořádku. Moc děkuji! Milá, vstřícná a ochotná prodávající, všem vřele doporučuji! :-)
30.09.2013
Doporučuji všem, jsem velmi spokojená jak s komunikací, tak s hotovými výrobky. Vše na přání, které mi bylo splněno:-)). Díííky ;-)
21.09.2013
Jednoznačně doporučuji! Komunikace výborná. Paní velmi ochotná. Kupovali jsme výzdobu na auto a moc se povedla! Vše na výbornou ;-) !!
21.09.2013
moc děkuji za nádhernou kytičku, opravdu krásná práce a všem doporučuji...vše na 1* :-)
18.09.2013
Dekuji,paní Vrabcove,kytice jsou přesne tak krasne jak ve skutečnosti,tak na fotce.Určite doporučuji. :-)
17.09.2013
Děkuji za nádhernou, nádhernou knihu hostů, doporučuji, palec hore :-)
11.09.2013
Doporučuji, super obchůdek!!!
30.08.2013
Nádherná mašle, okamžité doručení, jsem moc spokojená! Děkuji a doporučuji
29.08.2013
Doporučuji! Super, rychlá komunikace, skvělý obchod, krásné věci! ;-)
29.08.2013
krásné věci :-) skvělá domluva,rychlý dodej.Všem doporučuji :-)
28.08.2013
super obchod.Doporučuji všemi 10 :-)
28.08.2013
Spolehlivý obchod, milá, rychlá komunikace, všem vřele doporučuji!:-)
19.08.2013
Vřele doporučuji, rychlá komunikace, krásná svatební kniha :-)
17.08.2013
Moc děkuji za bezproblémový a velmi rychlý obchůdek! Jako prodávajícího Vás mohu jen doporučit! x-)
14.08.2013
Moc krásně vyrobené věcičky :-) . Rychlá a bezproblémová komunikace. Stoprocentně doporučuji.
13.08.2013
milá, rychlá komunikace, všem vřele doporučuji!!! ;-) :-)
07.08.2013
Vřele doporučuji,! Paní mi vytrhla trn z paty, jelikož jsem zboží objednávala opravdu na poslední chvilku :) polštářek i podvazek jsou jednoduše boží
06.08.2013
Super!!!Určitě doporučuji,podvazek jsem sháněla doslova za pět minut dvanáct a nebyl problém!!!Rychlé a vstřícné jednání ;-)
04.08.2013
Obchůdek s touto paní bezproblémový a rychlý, organza je moc pěkná, takže určitě doporučuji!!! :-)
02.08.2013
moc hezky vyrobená dekorace, obzvlášť košíčky,náramky ;-) skvělá kominukace, vřele doporučuji! :-)
29.07.2013
Krásná práce, objednala jsem si mašle na auta a vypadají neuvěřitelně. Vřele doporučuji. Jsem naprosto spokojená :-)
29.07.2013
Všem doporučuji. Naprostá spokojenost, vše perfektní, dokonalé. Paní je velmi ochotná, vyjde se vším vstříc. :-)
23.07.2013
Všem vřele doporučuji Paní Vrabcovou!!! :) Objednala jsem si u ní zhotovení výzdoby na auta atd. Včera mi vše přišlo domů a je to nádhera!!! :-)
12.07.2013
kniha i pompadůrka nádherné, rychlé dodání, všem doporučuji.
09.07.2013
všm doporučuji, vše v pořádku :-)
28.06.2013
Skvělý obchod, rychlé dodání, vše v pořádku - doporučuji! :-)
27.06.2013
Polštářek úžasný, super komunice a rychlé odeslání ..
26.06.2013
Skvělý obchod, všem moc doporučuji :-D
14.06.2013
Vše v pořádku,doporučuji. :-)
12.06.2013
Vše přišlo v pořádku,paní je velice šikovná!!Moc děkujeme nejen za krásné jmenovky a výzdobu na auto,ale i za trpělivost:) všem doporučuji
12.06.2013
Všechno přišlo v pořádku, kytice nádherná, přesně podle přání. Mockrát děkuji a doporučuji všem :-)
12.06.2013
Vše dorazilo v pořádku, Rychlý obchod a skvělá komunikace. Vřele doporučuji :)
10.06.2013
Vsetko v poriadku odporucam :)
05.06.2013
Rychlá komunikace, ochota a celková spokojenost. Všem doporučuji :-)!
31.05.2013
Skvělá domluva, paní velice ochotná...na poseldní chvíli mi vše krásně připravila...balíček přišel v pořádku...Doporučuji ;-)
31.05.2013
Naprostá spokojenost po všech stránkách - krásné zboží, rychlá komunikace, ochota, vyšla mi ve všem vstříc. Vřele doporučuji!!!!!
27.05.2013
Velice doporučuji!
perfektní a profesionální přístup všechno tak jak jsme se domluvili. Doporučuji na 100 % :-N
02.05.2013
Moc díky Petě za krásné věci, holka je to šikovná ;-) :-) Komunikace perfektní :-) Určitě mohu doporučit 8-)
29.04.2013
Mila a ochotna pani, krasna prace:)
25.04.2013
Naprostá spokojenost. Objednané zboží nádherné, přesně podle představ. Komunikace skvělá. Můžu jen doporučit!!;-)
24.04.2013
Doporučuji. Zboží bylo podle představ a komunikace byla naprosto skvělá... :-D
22.04.2013
Super komunikace a domluva, podvazek nádherný! Super ceny! :-)
20.04.2013
Super nákup, děkuji za obchůdek, a nejvíc za výrobky na přání a na míru :-), naprostá spokojenost, doporučuji!! ;-)
20.04.2013
Péťo,moc díky za fajn obchůdek a hlavně za osobní předání.
17.04.2013
Dnes dorazil balíček, Vaše práce je nádherná, byla jsem moc moc spokojená a nadšená všem doporučuji !!!!!!!!!!
12.04.2013
Doporučuji. Zboží je krásné a bylo i rychle dodané.Díky :-)
všechno v pořádku, pěkné zboží, příjemné jednání, doporučuju :) :)
29.03.2013
Doporučuji.Vše v naprostém pořádku,zboží krásné a velmi rychlé a příjemné jednání.:-) :-)
29.03.2013
Velice šikovná.Vřele doporučuji.Rychlé jednání a krásná práce. :-)
28.03.2013
Doporučuji. Vše v pořádku, nádherné zboží, dobrá komunikace ;-)
28.03.2013
Vše v pořádku, skvělá komunikace a zboží moc pěkné.
27.03.2013
Vše v pořádku, spojení více objednávek do jedné, abych ušetřila na poštovném, doporučuji, děkuji :)
27.03.2013
Vše v pořádku, především komunikace na 1 a zboží překrásné :) Děkuji
27.03.2013
Vynikající prodejkyně - vyšla mi vstříc ve všech mých požadavcích, sháněla mi speciální stuhu, termín dodání byl super, DĚKUJI!! :-)
22.03.2013
:-) Jedině DOPORUČUJI!!!! Péťa je naprosto skvělá! Jsem naprosto spokojená!
13.03.2013
doporučuji, rychlé jednání :-)
08.03.2013
vše dorazilo v pořádku, maximální spokojenost. Doporučuji
22.02.2013
Vřele doporučuji :-)
Vřele doporučuji, vše perfektní, rychle, super kvalita :-) děkuji mockrát :-)
17.02.2013
Doporučuji, rychlý obchod, vše o.k.
13.02.2013
Velmi dobrá komunikace a spolupráce,doporučuji :-)
04.02.2013
Velmi příjemná a perfektní domluva, rychlé jednání, děkuji za nákup a doporučuji všem :-)
29.01.2013
Dobrý den, dopis přišel v pořádku. Děkuji mockrát, za bleskový obchod :-) Mějte se krásně.
19.01.2013
Skvělá komunikace, vše podle mého přání, zboží krásné a vše velmi rychlé.... moc děkuji :-)
12.01.2013
Super domluva, vřele doporučuji! :-)
02.01.2013
Dobrý obchod, doporučuji. :-)
05.12.2012
Vřele doporučuji!
22.11.2012
Všem doporučuji, super obchod :-) .
30.10.2012
Vse bylo doruceno v poradku, vyborny obchod,zbozi bylo krasne a vrele doporucuji, mam u pani Petry dalsi objednavku,moc dekuji :-)
29.10.2012
Vše v pořádku,děkuji a doporučuji :)
24.10.2012
Super domluva, vše ok, všem vřele doporučuji:-)
23.10.2012
Vše v pořádku, polštářek včera dorazil , moc krásná práce děkuji a doporučuji 100%;-) :-)
16.10.2012
Perfektní rychlost a komunikace. Všem vřele doporučuji. :-)
04.10.2012
nádherný věnrček, doplněný do barvy svatby, přesně podle mých přestav, doporučuji :-)
04.10.2012
;-) úžasně spolehlivá,doporučuji všem a ještě jednou děkuji
03.10.2012
Vše v pořádku díky a doporučuji ;-)
21.09.2012
Také můžu jedině doporučit, s výrobky jsem maximálně spokojená! :)
09.09.2012
Moc děkuji Petrušce za obchůdek, jednání a hlavně důvěru! Domluva byla perfektní, zboží dorazilo snad už druhý den. Všem DOPORUČUJI!!
09.09.2012
Moc děkuji Petrušce za obchůdek, jednání a hlavně důvěru! Domluva byla perfektní, zboží dorazilo snad už druhý den. Všem DOPORUČUJI!!
22.08.2012
Peťulku mohu také jen a jen doporučit! Skvělá komunikace, maximální vstřícnost a výborná komunikace! Moc za vše děkuji ;-)
14.08.2012
Bezproblémové jednání, výrobky odpovídají nabídce a jsou opravdu krásné. Doporučuji :-)
11.07.2012
Všem vřele doporučuji,skvělá komunikace,zboží na jedničku.
01.07.2012
Obchod proběhl v pořádku, doporučuji.
27.02.2012
Mnohokrát děkuji za milý přístup a vstřícnost!!! Doporučuji :-)
21.02.2012
Petra je velice sikovna, jestli nekdo potrebuje vyvazky, vrele doporucuji.. :-) vyvazky jsou presne podle mych predstav a pozadavku :-)
09.02.2012
Bezproblémová,suprová a ochotná komunikace,balíček přišel v pořádku a věcičky jsou krásné,mohu vřele doporučit ,ještě jednou mockrát děkuji:-) !!!
07.02.2012
Věneček dnes dorazil a je úžasný x-) Děkuji a doporučuji!
31.01.2012
Bezva obchůdek,maximální spokojenost.Díky.Lucie :-)
25.01.2012
Ahoj Peti, přísavky došly v pořádku, s poštovným si nedělejte starosti. Vše proběhlo v pořádku. Doporučuji Vás. :-)
24.01.2012
Paní Petru moc doporučuji.Dělá krásné vývazky a oznámení.Jsem maximálně spokojená ;-)
12.01.2012
doporučuji! super obchůdek , zboží došlo skvěle zabalené, dobrá spolupráce
11.12.2011
Rychlá komunikace a ochota, doporučuji.
23.11.2011
Mohu jen a jen všem doporučit.Zboží dorazilo rychle,v pořádku a a kapesníčky jsou opravdu nádherné.Je to prostě šikulka šikovná :-D
12.11.2011
Mohu doporučit, vše super.
24.09.2011
skvělá spolupráce i komunikace :-)
10.09.2011
Bezvadná komunikace, ochotná, krásné ručně vyráběné org.květinky - mockrát děkuji!!!!!
01.09.2011
souhlasím, velice rychlý obchod a doručené dělané jmenovky - moc krásné. jen doporučuji
28.08.2011
Mohu také jen doporučit :-) Péťa je moc ochotná, vše proběhlo rychle a byla jsem naprosto spokojená.
24.08.2011
x-)x-) Petru mohu všem vřele doporučit! Výborná prodávající. Komunikace na 1* , zboží na 1** !! Takže za mne velké DĚKUJI Agux-)x-)x-)
22.08.2011
Bezvadná komunikace a ochota, vše v pořádku dorazilo.
12.08.2011
moc milá, ochotná, už mám od ní svatební bižu