Zakončení hezkého dne v Praze

Mám potřebu sdělení:) po náročném dni jsem si s přítelem chtěla udělat pěkný večer v Praze. Strašně toužil po pivě. Při příchodu do pivovaru nás usadil číšník k volnému stolu. Najednou jsem se nestačila divit. Přítel je atopik a změna teploty je u něj kritická. Nejprve začal číšník nás častovat urážkama a pak přitvdil...něco, že se ho štítí. V podstatě nás donutil odejít. Máte podobnou zkušenost?
Odpovědět
Spíš než tady bych si okamžitě stěžovala vedení podniku a zkušenost napsala i na Facebook či kamkoliv do recenzí podniku - to je nehorázné... |-| (Jinak my máme akorát zkušenosti s naprostou neochotou a nepochopením potravinové alergie, kdy personál ani v dnešní době není s to pochopit, že to fakt není výmysl a že si můj muž ty ořechy nemůže jen tak vyndat a sníst to bez nich)
Odpovědět
@shigella to jsem udělala
Odpovědět
Profilova fotka
Naštěstí ne, ale taky mám občas "výsev" atopickýho ekzému a pak se bojím, aby si o mě někdo nemyslel, že třeba beru drogy :)) Mám to hlavně v loketních jamkách a občas si to v noci ve spánku rozdrbu do krve. Přítel by měl každopádně navštívit dobrého kožaře a alergologickou a imunologickou poradnu... jestli to vypadá tak vážně, že to vyvolává naprosto nepřiměřené reakce okolí. Držím pěsti :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?