Vlezla jsem snoubencovi na jeho FB ucet..

Ahoj holky, pisu anonymne, jelikoz jde o vec, ktera je dost soukroma. Jiz delsi dobu jsem mela podezreni, ze se pritelli libi jeho kamaradka. Je ji 28 a dostudivala medicinu, privydelavala si jako modelka, je proste moc hezka. Vim jiste, ze spolu nikdy nic nemeli, ale mel o ni zajem, ruzne si ji kupoval drahymi darky. Vzdy o ni vypravel moc hezky jsko o kamaradce. Ja na ni uz od zacatku zarlila, pry se uz rok rok nevideli, ale pisou si. Dnes jsem to uz nevydrzela, vyuzila jsem toho, ze pritel je dnes u rodicu a vlezla mu na jeho ucet na FB:( Vim, ze se to nema, ale zvedavost byla silnejsi. Casto ji chvali jak je krasna, jak ma ten jeji stesti, ze ji ma, dokonce nekdy na podzim se ji stezoval, ze se hadame kvuli moji zarlivosti a ona mu ns to psala, ze se divi jak s takovou zenou muze byt:( Jinak mi pritel tvrdi, ze ne miluje, v zari se bereme, ale mam strach, ze jsem pro nej jen jakasi akternativa za ni..nevim jestli mu to mam rict, ze vim o jejich psani...ona je pro nej neco jsko nedosazitelny sen:(
Odpovědět
Profilova fotka
Pamatuji si jednoho mého kamaráda: "Ona fakt příšerně žárlila, přitom neměla důvod a jednou už mě to ale všechno tak naštvalo, že jsem ji ten důvod dal." Rozumím jemu, i tobě. Já bych se asi zbláznila, kdybych měla řešit každou ženskou, se kterou si manžel napíše, nebo dokonce setká... Důvěřuj, nechovej se jako žárlivá slepice, buď zdravě sebevědomá, měj své kamarády, svůj život a neupínej se jen na přítele. Když vidí jak žárlíš a jsi na něm tolik závislá, nemá moc chuť o tebe "bojovat". ;-) Kéž by ten FB neexistoval, už to položilo tolik vztahů a věřím, že zbytečně...
Odpovědět
Těžko takhle soudit...jak dlouho ji zná? Jestli od dětství, může ji brát jak ségru. Každopádně od ní není hezky, že říká, jak s Tebou může být...seznámil vás dvě? Zve ji na svatbu? Asi bych si s ním promluvila, pokud Tě to trápí...diplomaticky, že mu věříš, ale že nevíš, co si o tom myslet...oni to chlapi často nechápou, tak doma vždy rikam: zkus si to otočit, jak by se Ti to líbilo, kdybych si psala s nějakým klukem a lichotila mu, jak je krásný a že jeho přítelkyně má štěstí, že ho má..? Bylo by Ti to příjemné? A kdybych se s ním o tobě bavila, jak vysilujes a zarlis...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky napsaly všechno. Hlavně naprosto souhlasím s fanino. Jen doplním NEŘÍKEJ MU, ŽE JSI MU VLEZLA DO VĚCÍ. Nezdá se to, ale to tak může podělat celej vztah jak nic.. počkej na vhodnej okamžik, až na ni přijde řeč a pak mu řekni, že je ti nepříjemně. Bacha,neprokecnout ;-)
Odpovědět
Souhlasím s tím, že rozhodně neříkat, že jsi mu četla zprávy! A ty se s ní znáš? Jestli jste třeba někde byli hromadně i s jejim partnerem a viděla jsi jak se k sobě chovají. Nelíbí se mi, že má výhrady proti vašemu vztahu, nebo že tebe kritizuje... (Ale obecně to mít nějaký "idol," někoho na koho se rádi podíváme, obdivujeme ho neznamená hnedka podvod a oheň na střeše. To je celkem přirozené, záleží, jak člověk s těmi pocity nakládá...)
Odpovědět
Profilova fotka
A jak se partner chová k tobe? Reknentinze si krásna? Že ti to sluší, že si úžasná atd? Nevim... jestli ne a modelku máš denne na talirku tak bych si s ním promluvila.. nejak diplomaticky.
Odpovědět
@amalka223 Tohle není dobrá situace. Pokud partner takhle vnímá nějakou ženu ve svém okolí, je to časovaná bomba. S něčím podobným jsem se setkala ve svém okolí, a to dokonce ve dvou případech. A ani jednou to nedopadlo dobře. Kamarád měl velmi dobrou kamarádku, o kterou taky usiloval, ale byl odmítnut. Nicméně jeho vztah k ní nebyl normální ani potom, co si ona našla přítele a on přítelkyni. Neustále s ní byl ve velmi těsném kontaktu, se vším jí pomáhal, dělal věci, které by měl dělat spíš její přítel, zatímco ona s ním zametala a dost ho využívala. Ten kamarád měl několik partnerek, ale podvědomě je srovnával s tou kamarádkou, a vždycky, když bylo potřeba něco řešit, dal přednost pomoci kamarádce před přítelkyní. Ale bylo zvláštní, že každou tu partnerku dost rychle požádal o ruku a plánoval s ní rodinu. Jako kdyby tím chtěl něco dokázat. No a ten druhý případ byla kamarádka, která se zamilovala do svého spolužáka a taky byla odmítnuta. On pak začal chodit s jednou holkou, se kterou taky kamarádila, takže začala dost času trávit s nima dvěma (a teda ještě v partě dalších lidí), ale vždycky v opilosti brečela, jak ten spolužák je dokonalej, a jak nikoho takovýho nenajde. Pořád jako by čekala, až se rozejdou a ona dostane konečně šanci. Všema svýma vztahama se pak taky snažila dokázat všem okolo, jak je s tím v pohodě a jak jsou ty její vztahy děsně vážný, ale moc jí to nevycházelo. Takže já bych nechtěla být ve vztahu s někým, kdo mě nemá na prvním místě, a pro koho jsem nějaká náhrada, prostředek ke zvýšení sebevědomí či paradoxně atraktivity u někoho jiného. To není zdravý vztah. Taky by mě štvalo, kdyby si na mě partner u někoho stěžoval (jedno jestli u kamaráda nebo u kamarádky), protože špinavé prádlo se má prát doma. Ještě se zeptám, kolik vám je, a jak dlouho jste spolu?
Odpovědět
Ahoj, Možná nejdůležitější otázka je; Proč jsi měla potřebu hledat na jeho profilu? Co tě k tomu vedlo jen tva žárlivost nebo jeho chovani k tobě? Kdysi jsem to taky udělala, ale po dlouhé době nefunkcniho vztahu a s téměř 100% jistotou, že něco najdu a našla, takže vztah skončil. U současného partnera tuhle potřebu vůbec nemám. Pracuje s lidmi, je velmi komunikativni a ženy se kolem něj točí, přesto věřím, že ví proč si vybral právě mě. Je to těžká situace a držím palce ať ji vyřešíš co nejlíp pro tebe nebo možná pro vás.
Odpovědět
Ano, do cizích zpráv se lézt nemá a nikdy jsem to neudělala (neměla jsem důvod)...na druhou stranu si umím představit, že pokud bych měla dlouhodobější pochybnosti a partner by se k nim nevyjadřoval, možná bych se k tomu také odhodlala. Hezká kamarádka, o kterou měl zájem, kupoval jí dárky, taková která se mu líbí, píše si s ní a se kterou rozebírá Váš vztah...na rovinu říkám, že by se mi to nelíbilo - a to nejsem žárlivá. Píšeš, že jí psal, že se hádáte kvůli Tvé žárlivosti...byla to pravda?
Odpovědět
@amalka223 Dám ti radu : nežárli! Žárlivost ničí vztahy. Je to kámoška, tak si ji postěžoval a ona mu řekla upřímně názor. Nic víc.
Odpovědět
Profilova fotka
A to ani chlapec neví, že mu lezeš do soukromí. Já teda taky nechápu, jak s někým takovým může být, sorry. |-| Jsou věci, co už jsou pekelně přes čáru. :-x A ve finále vlastně zjistilas, že nic špatnýho neudělal, takže mu svou žárlivostí skáčeš po hlavě naprosto zbytečně a ještě se mu hrabeš ve věcech. Pokud si přijdeš jako alternativa a takhle ti z toho hrabe, tak si najdi někoho jinýho, to je jednoduchý. Ale chyba bude podle mě spíš na tvým přijímači, i když ti to tady asi nikdo upřímně neřekne.
Odpovědět
Profilova fotka
@amalka223 já tohle zažila, ale byla jsem v trochu jiné pozici. To já jsem byla ta, která byla pro jednoho kluka nedosažitelná. On měl snoubenku a přesto pořád psal mě. Neustále mě naháněl, jestli s ním nepůjdu na kafe, snažil se chodit na všechny místa a akce, kde měl šanci, že potká mě... psal mi na fb skoro každý den, jak se mám, prvně přátelsky, když měl v sobě pár piv tak pěkně nemravně... já měla přítele (nyní můj manžel) a tohohle týpka jsem vůbec neměla zájem, taky jsem pro něj byla nedosažitelná a nevím čím jsem ho neuvěřitelně přitahovala. Můj manžel, tehdy ještě přítel, si to s ním kolikrát vyříkal a stejně marně. Naposledy mi psal před dvěma roky, opět byl opilý, ptala jsem se ho, kde je jeho snoubenka, odepsal mi, že spí vedle, ptala jsem se ho, proč není s ní, proč píše mě, odepsal mi, že ona je fajn na běžný život, ale se mnou by to bylo povyražení a vzrušení... a že jí se taky nechce vždycky, že už ho to s ní nebaví, snaží se o děti a nejde jim to... nakonec to utichlo, dal mi pokoj. Byli zasnoubení snad 3 roky, vzali se až když jsem se zasnoubila a vdala já, svatbu jsme měli v červenci , tak on se (podle mě "na truc"¨) oženil v září, asi aby nebyl pozadu :) od té doby mi teda díky bohu nepíše, ale bylo mi neuvěřitelně líto jeho holky, která vedle spala a vůbec netušila, co to má doma za "oporu" ... děsné!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?