Svatební veletrh-má vůbec cenu navštívit?

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, navštívila některá z Vás svatební veletrh a mělo to vůbec smysl? V listopadu je v Praze Svatební Expo a přemýšlím jestli by mělo vůbec smysl cestovat víc jak 100km? Nikdy jsem na žádném nebyla, tak vůbec nevím co čekat. Jen podotýkám,že místo obřadu i hostiny máme, fotografku taky a jediný co nám chybí jsou moje šaty, ženichův oblek, prstýnky, oznámení, dekorace...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to stojí za to. Hlavně co se prstýnků týče. Nemusíte obíhat x zlatníků (my jsme jich tenkrát oběhli fakt hodně), všechny je tam máte na jednom místě. Já na svatební veletrhy jezdím vystavovat a vždycky najdu i plno inspirace, co se týče výzdoby. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik Jojo, prstýnky bude těžký vybrat. V jednom zlatnictví nám nutili bílé zlato, ve druhém damasteel.Tak už jen kvůli nim bych tam ráda jela.Moc děkuji za radu. ;-)
Odpovědět
My měli prstýnky od rydla (prsteny.cz) včetně meho zasnubniho a jsme moc spokojeni. Jednou za rok přeleští zdarma a vyber je veliký a nikdo nás do ničeho nenutil. Přítel/ manžel:-) chtěl jen tam protoze by to tam mělo byt hodne kvalitni, takze pro nás to bylo jen jedno dopoledne:-) Svatebni veletrh mi přišel zajímavej, ale všechno je tam strašně drahé. Takze pro nás tam nic nebylo. Pokud mate omezeny rozpočet jako my Asi bych kvůli tomu nevazila tu cestu. Inspirace tam určitě byly, třeba co se tyče oznámení, ale myslím ze konkrétně zde na Beremku je toho habadej....
Odpovědět
Profilova fotka
@lolam10 Rydl ma nadherny prstynky ale my zlato nechceme,tak u nej si bohuzel nevybereme.A hlavne rydl je asi vyssi cenova kategorie nebo se da vybrat i za rozumne penize?
Odpovědět
Profilova fotka
@stejskalka45 Většina zlatníků mívá na veletrhu slevy. Na prstench tam můžete docela dost ušetřit, takže se to určitě vyplatí.
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatebním veletrhu v Diplomatu na P6 jsme si šli vybírat prstýnky, zvládl jsem krásných 8 hodin koukat na kroužky a samozřejmě vyhrál poslední stánek, Rýdl. Mají tam i přímo zlatníky, kteří poradí co a jak, většina prodejců dává slevy na jejich produkty a celkově atmosféra super. Mohu srovnat s jedním menším "veletrhem" který jsme navštívili také a opravdu se vyplatí do té phy zajet. Díky menší konkurenci si tam bohužel kdejaký šudlal co omotává březová polena organzou myslí jaký je borec a bohužel i ceny byly vyšší než v té Praze.
Odpovědět
cena byla vysoká, za oba asi 13000, bile zlato, ale tohle byla jedna z mála položek na které jsme šetřit nechtěli. Potřebujeme aby vydržely celý život bez každodenního sundavání na nádobí, sport atd...:-) a měli jsme nějakou malou slevu, protože tam manžel kupoval I zásnubní prstýnek a fakt za ten rok co jsem ho nosila neustále byl furt moc peknej, ale je to krátka doba na prověření, to je jasný:-) a je pravda, že na veletrhu jsme prstýnky neřešili, měli jsme je jako jednu z prvních věcí, takže možná kvůli tomu by to za to přeci jen stálo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?