Svatební oznámení problem

mám problém jestli dát spolešnou adresu na oznámení nebo ne ,jelikož graficky se tam u textu nehodí a na jiném mísťe jak štakš jde ale je taky trochu blba ,nebo jí nedat vůbec.Jak jste na tom nevěstinky díváte nedáváte adresu snoubenců
Odpovědět
Adresu nedávám vůbec, zbytečnost..
Odpovědět
od pár lidí jsem to taky už slyšela děkuji
Odpovědět
Taky jsme adresy nedávali. Ani společnou adresu, ani adresu trvalé bydliště (to jsme ještě měli bydliště u rodičů). Všichni ví, kde bydlíme a mě osobně se to na oznámení ani nelíbí, přijde mi to jako rušivý prvek :-)
Odpovědět
Ani my jsme adresu nedávali. Přijde mi to již zbytečné..
Odpovědět
My jsme taky nedávali ;) příjde mi to zbytečnost...podle mě se to dřív dělalo, aby se vědělo, kam poslat blahopřání ;) to už dneska není potřeba :)
Odpovědět
Taky nedáváme, sice jsem si kvůli toho byla nucena vyslechnout několik proslovů od rodičů, ale nechceme ji tam. Nemáme tam ani příjmení. Každý, kdo nás zná, přece ví, jak se budeme jmenovat a taky to, kde bydlíme. Od "cizích" lidí přání ve schránce nepotřebuju.
Odpovědět
Děkuji děvčátka ,po dlouhém zvažovaní zda jo či né ,jsem dnes dokončila objednávku a nedala ho.I můj nastávající měl k tomu proslov proč adresu.Tak už je vyřešeno a jak se říká ať s třeba ostatní po.... je to naše svatba:) děkuji za příspěvky.
Odpovědět
Proč už dneska není potřeba vědět, kam poslat blahopřání? :-) My jich dostali celkem dost. Měli jsme malou svatbu s nejbližší rodinou a skoro od všech, komu jsme oznámení posílali, jsme přání dostali. Adresu jsme nedávali na oznámení, ale psala jsem ji na zadní stranu obálky.
Odpovědět
Moje prateta dokonce hned běžela na poštu a hrozně se divila, že se už neposílají blahopřejné telegramy :-D :-D (to je teda velká škoda, protože, dostat telegram, to by byla pecka ;-) )
Odpovědět
@verap33 To je super! @moncik16 Ne, mame na oznameni jen adresu mista obradu a na info karticce pak adresu mista oslavy. Nasi adresu jsem nikam nepsala, myslim, ze prani kazdy donese az na oslavu a preda radsi osobne.
Odpovědět
Profilova fotka
My adresu nemeli, protoze jsme na to uplne zapomneli. Pak se nas ale hodne lidi ptalo, proc ji tam nemame, ze nevi kam maji poslat gratulace. Takze ted me to mrzi a radeji bych ji tam dala, i kdyz se to uplne graficky nehodi.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít jen adresu místa konání. Psát tam ty své... mám trvalé, přechodné a bydlím v reálu úplně jinde, žena jakbysmet, muselo by to oznámení být dlouhé jak toaleťák. :D Pro nás zbytečné, posílat je budeme jen těm, kdo dorazí přímo na svatbu plus možná pár necháme pro rodiny.
Odpovědět
Článek se načítá
Adresu jsme neměli, oznámení dostávali většinou ti, kteří šli na svatbu jako takovou a pro ty bylo důležitější kde se koná svatba než kde bydlíme. Nikomu tato informace nechyběla :-)
Odpovědět
Nedávali jsme, všichni stejně ví, odkud jsme, tak k čemu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?