Svatební oznámení?

Profilova fotka
Ahoj holky, zajímalo by mě, kde si budete nechávat dělat svatební oznámení ? Kamarádka si nechávala dělat na internetové stránce Kyoprint, bohužel si nemůžeme žádné vybrat. Máte nějaké ověřené internetové stránky?
Odpovědět
Ja bych doporucila grafika. Ten vam vytvori oznameni podle vasich predstav. I vam ho da vytisknout. Za me fedia.cz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si ho delala sama :-) protoze se nam zadne nelibilo
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za rady, taky jsem přemýšlela, že bych si ho udělala sama, tak snad mám ještě trochu času :)
Odpovědět
Já objednávala na fler.cz
Odpovědět
Pokud máte svoji představu, já doporučuju Goldpress s.r.o. Udělají, cokoliv si vymyslíte :-). Aspoň u nás to tak bylo :-).
Odpovědět
Hlavně nedoporučuji Canvas damore . cz, to byla naprostá katastrofa. Co se týče grafika, je to sice fajn, ale musíte počítat s tím, že napoprvé nenarazíte na "svoji krevní skupinu", ale i tak budete muset za jeho práci zaplatit, většinou kolem 500 korun/hodina. Já jsem na začátku oslovila grafičku, na kterou jsem měla skvělé reference a můj požadavek byl jediný - žádné kytky, spíš minimalismus. Dostala jsem asi 3 návrhy, všechny v záplavě kytek a dokonce se špatným jménem ženicha. Nakonec jsme nebyly schopné se domluvit, několik dalších návrhů a všude samé kytičky a cingrlátka. Takže jsme spolupráci ukončili, ale platili jsem tu pětistovku za práci. Pokud máte čas si vyhrát, šablon na zahraničních webech je dost (já už jsem pak taky hledala kde co, takže něco se stáhnout dá i for free :-) )
Odpovědět
Máme vymyšlené vlastní a teď to už jen budem konzultovat a vytvářet spolu s moc šikovnou grafičkou. Nechtěla bych žádné, co bude mít kdokoliv jiný, chtěli jsme něco osobního. A to, co jsme vymysleli bych sama nevytvořila. Navíc mě se většinou samo domo vytvořené oznámení nelíbí :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Mam z www.nejkrasnejsi-svatba.cz a moc se libi..
Odpovědět
Profilova fotka
máme z fleru od trumade a jsem nadšená, ta paní je úžasná a hrozně šikovná, není pro ní nic problém, podle vašich představ udělá cokoliv :) vždy pošle náhled a můžete to upravovat dokud se vám to nelíbí :-D
Odpovědět
@zuuzzkkaaa Také jsem s ní domluvená a jsem z ní strašně nadšená! M. je skvělá a už teď se těším na první náhled! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza my už máme hotovo, čekám na poslední náhled a pak se domluvíme v lednu kolik toho bude
Odpovědět
A můžu se zeptat, jak to máte domluvené? Ona vytvoří jeden návrh a od toho se bude vše odvíjet a pak se budete domlouvat co budete chtít dál? Jmenovky, různé informační věci, pozvánky ke stolu atd.?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, díky moc. Koukala jsem na Goldpress s.r.o. a tam se mi svatební oznámení líbí! :) Ještě juknu na ten flér, tam mě také hodně děvčat odkazovalo ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ivulela - pokud byste byla v Praze, pozvala bych Vás do vzorkovny - není nad to, vidět vzory naživo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?