Nevim co mam dělat

Profilova fotka
Snoubenci mela jit za svedka kamaradka jenze s ni nevychazi jeho rodice a ona nechce jit kvuli nim na svatbu. Rekli jsme fajn je nam to moc liti ale nebudeme ji nutit. A dale ted v tydnu mi rekla moje teta tudiz mamky svagrova s rodinou ze nepujdou na nasi svatbu ze to prej strejdovi na 25.6 nikdo nevymeni a oni ze bez nej nepujdou. Hrone me to mrzi jelikoz. Dale druha teta nejde z duvodu toho ze tam bude mit byv.manzela a ona s moji babickou nevychazi. A za dalsi druhy strejda ma pritelkyni a ja jsem ji vydela co spolu jsou tak asi hodinu a oni jsou spolu asi 3 roky. A ja ji na svatbe proste nechci. Jenze spolu bydli v tom je problem a kdy nepujde strejdova pritelkyne a nejde ani on a moje babicka jeho matka bude nasrana takze taky nepujde. Meli jsme mit 70 hostu n obed :-D poradte mi co s tim mam udelat :-D je mi to asi jedno ale jeho pritelkyni proste nechci kdyz tam nebudu mit sva vlastni pribuzne A jeste kdyz by nesla mamky svagrova s rodinou tak je mi zase blby aby sli na vecerni party kdyz tak nebudou cely den proste je tam nechci at jdou na cely den a ne jen na vecer. Jsem bezradna :-(
Odpovědět
Pokud nedokazes respektovat strycovu pritelkyni jako jeho soucast, nezvi ani jednoho. Ostatnim bych dala pozvanky s tim, at dorazi a nechala rozhodnuti na nich.
Odpovědět
Profilova fotka
Panebože.. Diskuzí na téma: zvát někoho bez doprovodu či ne, je tady mraky. Kdo nechce přijít, tak ať nechodí. Nevím, co je tady k diskuzi. Přece je nebudeš tahat za ruce.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre dekuji za info
Odpovědět
Neřeš je, je to Tvá svatba. Pozvánku dostanou a pokud jsou slušní a rozumní, tak dojdou bez ohledu na jakékoli předsudky proti strýci z devadesátého kolena. Chtějí být na TVÉ svatbě nebo řešit "kraviny"? Chceš je prosit?
Odpovědět
Profilova fotka
snad budu doufat ze budou chtit byt na me svatbe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinakreml Chápu, že Tě mrzí tahanice typu "když tam (ne)bude ten a ten, tak nepůjdu", je to dětinské. Navíc při počtu 70 lidí se tam dotyční ani nemusí přímo setkat. Já bych jim všem dala pozvánky a stanovila termín, do kdy se musí závazně vyjádřit, jestli přijdou (u nás to bylo nejpozději dva týdny před svatbou). Nechápu však Tvůj postoj ke strejdově přítelkyni. Jestli jsem to správně pochopila, Ty tam některé svoje příbuzné možná nebudeš mít proto, že se tak rozhodli sami, ne že by Ti/jim to někdo zakázal. Vlastně se chováš jako oni, takže by ses jim neměla divit. Totéž platí o nezvaní tety na večer. Buď ji tam chceš mít, a je tedy jedno, na jakou část přijde, pokud se z jakéhokoliv důvodu nemůže účastnit celé svatby, nebo ji tam mít nechceš, a tedy ji nezvi vůbec. U nás taky některé kamarádky řekly, že dorazí až večer (nepřišly ani na obřad), a já to respektovala, protože jsem byla ráda, že je vůbec uvidím.
Odpovědět
Profilova fotka
je pravda že můžu být ráda že alespon někdo přijde a může mi být jedno kdo a kdy přijde :) děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?