Nervozita začíná stoupat

Ahoj nevěstinky, a je to tady.. Mám 4 dny do svatby a všechno nám začíná padat na hlavu. Družička si včera přetrhala vazy v koleni a minimálně týden nesmí na nohu šlápnout! Takže mi odpadla družička s koordinátorkou dohromady - měla na starosti veškerý chod odpolední zábavy.. A vůbec netušim, komu mám říct místo ní. Moje babička si o víkendu hla se zádama, dnes byla na opichování, ale nemůže se hnout. Snad do pátku bolest poleví. A další věc v pátek jsem byla na zkoušce šatů a zjistila jsem, že účes, který jsem měla naplánovaný se mi k tomu vůbec nehodí a já absolutně netuším, jaký jiný si udělat.. Do toho budoucí manžel se začal zapojovat do příprav a vše na co pomyslí musí být hned teď vyřešené, přitom já už to mám dávno všechno rozvrhnuté :D Jsem nervozni, co se ještě pokazí, co nám nevyjde, jaké bude počasí.. Už aby to bylo za náma :D
Odpovědět
To bude v pohodě, uvidíš. U nás to probíhalo dost podobně. Co šlo, to se v průběhu příprav pokazilo, bohužel to pokračovalo i ve svatební den, ale nakonec vše vlastně nedopadlo vůbec špatně. Byly to nervy, ale večer jsme si užili a všichni říkali, že to byla hezká svatba. :-) Ber to sportovně a nenech se už rozhodit. ;-)
Odpovědět
@miki_v Já vím, vím, že to nakonec bude všechno v pohodě a vyjde nám to.. Ale ty obavy k tomu asi patří .)
Odpovědět
Bude to nádhera, neboj se. :-) Já i když byla rozčílená, že nám nepřišla organizátorka a zapomněl úplně přijít jeden z mých nejlepších kamarádů, tak obřad jsem probrečela dojetím, bylo to tak krásné.... Manžel měl taky na krajíčku, když se mi podíval do očí. :-) Na to nezapomenu <3 v tu chvíli jdou všechny nezdary stranou... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetavis Hlavně klid - mám to podobně, nic nám nevychází, kadeřník se na mě vybodnul, pozvánky nám nevytiskly - NO A CO :) já na to kašlu, přeci si nezblázním. Věřím, že si to uděláme hezký i tak. Pozvali jsme hlavně dobrý kamarády a uděláme si fajn mejdan. Na ostatní kašlu. I ikdyž, jsem zvědavá, co budu říkat příští týden.
Odpovědět
Pořád si to říkám, že vše bude v pořádku :) Máme to pojatý uvolněně, oslava s prasátkem a guláškem, pohodička. Tak doufám, že jediné, co by nám to mohlo zničit bude déšť, ale ten se nám také vyhne :)
Odpovědět
Bude to v pohodě, hlavně žádný stres :). I kdyby nebylo, je to konec konců stejně "jenom" svatební den :-). Teď je to velká věc, časem jeden den z mnoha, budou i důležitější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se díky fb dozvěděli, že naše obsluha jde na akci v den svatby. Nic neřekli a nějak to nechali plavat. Nevím co by jsme dělali v den svatby, kdyby jsme se to nedozvěděli. Ale nakonec to vypadá dobře. Teď si můžeme vybírat z dvou dvojic :-) "Švagrová" jde dneska večer na operaci,ale doufám, že do svatby to stihne....její plán, je tam dojít. Včera jsme objednali jídlo a dnes se dozvím, že mám v rodině dalšího co nejí maso. Už máme veganku a teď skoro vegetariána....(ale tohle je maličkost) Su zvědavá co se nám do té doby eště stane...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?