Neplaším moc?

Profilova fotka
Milé slečny,paní, Chtěla bych se Vás zeptat na názor. Můj kameraman, kterého mám zamluveného jíž od února, sepsanou smlouvu a zaplacenou zálohu se mi v současné době neozývá. Je to cca 11 dní, kdy jsem mu psala na mobil i fb a nic. Dnes jsem volala a nezvedl mi to. Jak byste to řešily? Nebo jaké máte zkušenosti? Svatbu máme 9.7. a chci si s ním domluvit detaily. Moc děkuji za odpověď.
Odpovědět
@marksimkova Plašila bych taky. A asi bych mu napsala doporučený dopis...
Odpovědět
Profilova fotka
@marksimkova volat, znovu volat a znovu volat. Pokud nebere a má hlasovku, nahrát vzkaz.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemůže být jen na dovolené? Dala bych tomu ještě cca 3 dny a pak dopis.
Odpovědět
Profilova fotka
Já právě nevím, doufám, že je na dovolené. Těžko říct. :( Jsem z toho celkem na nervy..do svatby už moc času není. Nechci dělat vlny a příliš plašit, ale jsem z toho prostě nervózní. Mám jeho adresu, bydlí ve stejném městě. Napadlo mě se tam zastavit. Tak nevím. :(
Odpovědět
Profilova fotka
A na jeho fb stránkách jsem mu psala dotaz už 6.6. a na ten mi také neodpověděl.
Odpovědět
Profilova fotka
to už bych asi taky plasila, ale do patka bych jeste zkousela volat a pak bych psala dopis
Odpovědět
Profilova fotka
A proč myslíte dopis?
Odpovědět
Profilova fotka
A nezkoušeli jste třeba volat z jiného čísla? Dneska jsou lidé různí, a pokud bychom mysleli na nejhorší, tak Vám nezvedá telefony a neodepisuje záměrně.. Zkuste třeba ještě takto :) Potom už jedině ta osobní návštěva :)
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem zatím nezkoušela. Nechci myslet na nejhorší. Ve smlouvě mám i napsáno, že když nebude moci, musí mi sehnat náhradu. Píšu stále ještě vstřícné a milé sms, že pokud je nějaký problém, tak ať i tak dá vědět, abych si našla někoho dalšího. Snad je na dovolené. I tak mě to mrzí, stačila by mi napsat sms "jsem na dovolené, ozvu se"...tak uvidíme. :( Jsem nerváček, tak nemyslím na nic jiného a hypnotizuji telefon.
Odpovědět
@marksimkova Tohle by mě teda taky štvalo. Od 6.6. je to dlouho a pokud s vámi je na něčem domluvený, měl by být schopný napsat aspoň stručnou zprávu. Je to dost neprofesionální a raději bych si zkusila zajistit plán B.
Odpovědět
@marksimkova Já bych také zkusila zavolat z jiného čísla, poslat dopis, osobně za ním zajet.. nebo pokud by šlo, spojit se s jinými klienty, jestli se jim ozývá..
Odpovědět
Zkusit zavolat z jineho cisla... jinak pokud vite kde bydli tak klidne tam zkusit jit... kontaktovat ostatni zda uz nekdy zklamal takto... pokud do pondeli nic pak bych shanela jinde... jak se jevil na schuzce a mate nejake recenze na nej
Odpovědět
Článek se načítá
@marksimkova Tak jak to dopadlo?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych plašila... Do svatby času moc nezbývá a toto chování moc nevzbuzuje důvěru.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak co? Ozval se? Doufám, že je vše tak, jak má být :)))
Odpovědět
@marksimkova Jak to nakonec dopadlo? :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?